#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydin Burak gibi patlama yapabilirmi sizce?

bir gol dışında ekstra olayını görmedim,golün yarısı zaten necati'nin idi. oyunda kaldığı sürece riera daha etkiliydi.

Mücadelesi sıfır! Tesadüfen iyi oynadığı zamanlarda bile sıfır. 10 maçtan birinde 'iyi' oynuyor. Ama bunu Mustafa Sarp da yapıyordu! Takımın yarısı yabancı, eğer illede genç ve yerli bir futbolcular oynatacaksak. Bunlar mücadeleci, presçi, dinamik olmalı vurdumduymaz hiç olmamalı. Şu anda Aydın'ın A takımda işi yok bence. Resmen vakit kaybı.

derbi kazandirisin kral olur

Mücadelesi sıfır! Tesadüfen iyi oynadığı zamanlarda bile sıfır. 10 maçtan birinde 'iyi' oynuyor. Ama bunu Mustafa Sarp da yapıyordu! Takımın yarısı yabancı, eğer illede genç ve yerli bir futbolcular oynatacaksak. Bunlar mücadeleci, presçi, dinamik olmalı vurdumduymaz hiç olmamalı. Şu anda Aydın'ın A takımda işi yok bence. Resmen vakit kaybı.

olabilir.

Jesus Navas demiştim :D

Hahaha ulan bu adamda futbolcu olursa cidden Fatih Terim'in heykelini dikmeleri lazım..

Kurtarırsa Gençlerbirliği maçında bizi bu adam kurtarır.2. yarı gol bekliyorum senden:D

İlk yarı gol gelmedi %90 girecektir.

1-0 öne geçtikten sonra oyuna alınmalı kapalı defanslara karşı faydalı olması zor ama öne geçip alırsak hallaç pamuğu gibi dağıtırız gençleri.

Beklenti oldugu zaman oynayamiyor bu cocuk.

idare eder

Oyunda hic gözükmedi bugün, bir defa orta actı sadece o kadar.

Az daha atıyordu bu hafta yine :D Son dakikada Baros ve Engin çarpışmsa önü bomboştu

Selcukla orta sahada birbirlerinin üzerine yürüyerek yaptiklari paslasma Barcelonayi andirdi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt