#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Bu sene " en azından istekli " diyerek avutuyorum kendimi

Bu adam ve Riera hiç bir zaman Galatasaray'ın futbolcusu olamaz.

valla önceden topu ayagında tutamazdı bir gelişmemi var ne? yoksa gene yanılıyormuyuz?

Onlarca gerçekten yetenekli genç futbolcular 1-2 defa denenip resmen harcandı, çöpe atıldı! Ne isimler geldi geçti. Ama Aydın hala yıllardır ışık vermediği halde her yıl şans buluyor. Yetenek desen yok, çalışkanlık desen yok, takım oyunu desen yok. Kim koruyor bunu. Akraba torpili mi, Ergenekon mu, Obama mı, Putin mi kim var bu futbolcumuzun arkasında?

Onlarca gerçekten yetenekli genç futbolcular 1-2 defa denenip resmen harcandı, çöpe atıldı! Ne isimler geldi geçti. Ama Aydın hala yıllardır ışık vermediği halde her yıl şans buluyor. Yetenek desen yok, çalışkanlık desen yok, takım oyunu desen yok. Kim koruyor bunu. Akraba torpili mi, Ergenekon mu, Obama mı, Putin mi kim var bu futbolcumuzun arkasında?

Fatih Terim torpili bence. Sence?

harcanan yetenekler kimmiş özgür can mı cafer can mı mülayim can mı

sağ kanat senin

isteğini göstermiş oldu böyle bi maçta ama fatih hocayı daha çok dinlemesi lazım en azından artık aydın niye giriyo demeyecem

Performansı artıyor.İyi iş çıkardı.

Yalnız bu adam iyiye gidiyo, bugün çok beğendim.

Oyuna girdikten sonra hareket getirdi takıma gayet beğendim aydını zamanla daha iyi olabilir olmayabilir.

Yalnız aklı iyice başına gelmiş diye düşünüyorum. Doğan çoçuğunun da etkisi büyüktür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt