#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

barosun kacan golunde topa vurabilse futbolu bizde birakir sonra da teknik direktor olurdu

Son maçlarda en azından çabalıyor,istiyor gibi.Haydi hayırlısı :)

Girince oyuna hareketlilik getiriyor en azından.

Israr edilmeli,Ziegler Aydin oyuna girdikten sonra cikamadi.

Son pozisyonda herkes Baroş'a kızıyor.

Kızılacak biri varsa oda Aydın önünden geçti top biraz takip etse tamamlayacaktı.

Ah Aydın Ahhhhh.

Takimda yardirabilen tek kanat oyuncumuz.

Takımda dikine gidebilen ender adamlardan biri.Fatih Terim onu da kullanmasını biliyor.

Son pozisyonda herkes Baroş'a kızıyor.

Kızılacak biri varsa oda Aydın önünden geçti top biraz takip etse tamamlayacaktı.

Ah Aydın Ahhhhh.

Kim kime kızıyor ? İlahi güçler yardım etti fb'ye orda. Tamamen şanssızlık o pozisyon.

doğru ayağının üstünde kalsaydı tarihe gececekti dün gece

Dün gece cok iyi oynadi,aldigi tüm süreleri olumlu kullaniyor,yakinda 11'de görecegiz aydini,eski aydin yilmazdan eser yok,bu cocuga antremanda ne yapmislarsa inanimaz güclenmis,bir pozisyon vardi 2-3 fenerlinin arasindan cikti biran keita sandim,cok güclüydü topu vermeden inatla cikti ordan,zaten füleli ve 5.6. viteste giden Türkiyenin en hizli oyuncularindan biri,aydin topu o kadar hizli sürüyorki yetismek mümkün degil,en büyük handikapi bilekleri ayaklari cok kirilgandi,suan aydindan muthis bir degisim var,düsmüyor omuz omuza mücadelelerde cok güclenmis,bana göre aydin bu takimda kalmayi garantiledi ve aydindan daha fazla yararlanicagiz,ilerliyen maclarda fatih hoca onu 11 koyarsa kimse sasirmasin...

Şu kesinki 1 sezon daha kalmayı garantiledi.

bence aydin fizik gücünü gelistirmis fener macindada iyi cikislari vardi insallah bir patlama yapar artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt