#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Gayet iyiydi dun. Forma hak edenin. Oynasın bizde destekleriz sonuna kadar.

Sonucta icimizden biri. :b5:

Yıllar önce Jesus Navas olur bu çocuktan dedim dedim inanmadınız noldu şimdi :D :D :D :D :D

Aydin son bir kac mactir sonradan oyuna girerken baya iyi isler yapiyor, hele Sikebahce macinda sag kanattan yardirdi desem yeridir. Aydin'i kazaniyoruz yavas yavas. Fatih hoca isini biliyor, Aydin'i kazanmamiz cok onemli bakiniz Emre Colak ve Semih Kaya.

Fatih hocamizin bizden bir istegi vardi, Aydin'i kazanmakta ona yardimci olmak. Cacik olmaz gibi sacmaliklari birakalim DESTEK cikalim !!

Fatih hoca Kimsenin adam edemediği aydın'dan da bişeyler çıkartabilirse gerçekten Florya'ya heykelini dikmek lazım Dünyanın en zor işi belkide Aydın'ı adam etmek en az bir şampiyonluk kadar değerli bişey neden;

Süratli

Çevik, fiziği fena değil enazından bi emre çolak değil

Şutu var

Dikine gidebiliyor yana dönme huyları yok

attığı gollere dikkat edin gol vuruşlarıda sağlam

tekniği de hakeza

bir kanat oyuncusunda olması gereken herşey mevcut adamda tek eksiği Mental sıkıntısı onuda FT çözücek gibi duruyor umarım yine patlamaz, sonradan girince çok etkili ilk 11 de de aynı randımanı vermeye başlarsa Olaylar Olaylar.. :asd:

Aydın yılmaz normal süper lig futbolcusudur. Galatasaraydan ayrıldığı zxaman 2 3 sene içinde bank asyaya kadar gidecek bi insandır.. Fatih terim ısrar ediyor etmemeli

ne o kabullendi ilk 11'i nede takım onu kabullendi kaç senedir yaşı 25 olucak bu saatten sonra ancak balon patlatır gibi geliyor bana ama bütün bu düşüncelerime rağmen işin ucunda Fatih Terim olması İNANDİRİYOR!

Fatih Terim adam eder vol.346

Bunuda adam ederse 33.mertebeye yükselir Fatih Terim:)

Valla şu aralar oyuna girdikten sonra gayet iyi oynuyor bence bende şaşırdım açıkçası yükselişine..

Fatih Terim ciddi ciddi 11 oyuncusu yapabilirse dünyanin en iyi teknik direktörüdür.

gelişme var mı?

var

ama yetmez

25 yaşına geldi artık

atı alan atletico madride gitti bizimki hala parlayacak

bir anadolu takımında çok rahat oynayabilir

zaten antalyaya vermiycek miydik

Aydın Yılmaz veya muadili bir oyuncuyu vereceğiz, Aykut fln da olabilir :)

ne içtiysen aynısından. o anlamda değil 180 derece dönmüşün olm

ne topçuya dönmüşsün renktaşh .. süper qlla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt