#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Oynayamayacak olmasına üzülüyoruz.

O kadar özlemişiz ki bu stildeki kanat oyuncularını, dün her top ayağına geldiğinde büyük bir heyecan yaşadım oturduğum yerde. Umarım kalan kısa sürede üst düzey performansla Aydın'ı , gelecek sezon ise cok daha iyilerini izleme fırsatını buluruz.

Adam Gider ayak iyi top oynamaya baslamisti ki yine sakatlandi.

Fener maçında iyi oynadı,

Engin'den de Emre'den de iyi bence.

Biz bu oyuncuları küçümsediğimiz sürece daha çok kaybederiz.

Seneye Antalyaspor'un ilk 11'inde izleriz.

arkasinda ebue oldugu gercegini unutmayiniz

bu nedenle sunu goremeyen arkadaslara bir kez daha soyleyeyim

baltanin onune kimi alirsan rezil ebuenin onune kimi koyarsan iyi oynuyor

bu dami tesaduf hakim bey budami

Aydın tam oluyo mu acaba dediğimiz anlarda sakatlığı çıktı başımıza sivas maçında mükemmel oynuyordu 2.yarı riera çıkıcaktı aydın sakatlanmasa belkide maçın şekli de değişicekti riera'ya 70 dakika sabretmek zorunda kaldık..

O kadar özlemişiz ki bu stildeki kanat oyuncularını, dün her top ayağına geldiğinde büyük bir heyecan yaşadım oturduğum yerde. Umarım kalan kısa sürede üst düzey performansla Aydın'ı , gelecek sezon ise cok daha iyilerini izleme fırsatını buluruz.

harbiden bunu bende fark ettim. Top bizdeyken sürekli Aydına atın Aydına atın diye söyleniyordum. Hızlı bir oyuncuya ihtiyacımız var

fatih hoca büyük hoca,bicok basarısı var,bunları bi kenara koyalım,tam umudu kesmisken aydından bile biseyler cıkarmak üzere,büyüksün hocam,aylavyu hocam...

dün çok aradık reyisi :/

Bu adam tam iyi oynamaya durduğu zaman sakatlanan 1 değil 5 değil hep aynı .. Zaaarardan başka bişe değil diyorum. iyi oynamasını artık istemiyorum baroş gibi bi var bi yok olduğu zaman takım düzeni bozuluyor dünyanın en iyisi olsa istemem takımı bozuyor böyle oyuncular

Biri gelip aydın'a özlem duyacaksın deseydi kıçımla gülerdim, vay be asla olmaz demeyeceksin bu hayatta.. :D

Aydın battaldan daha tehlikeli

Aydın baros kazım gibi oyuncuların arasına giriyor ya form yakalar hemen sakatlanır yada hep medet umarsın fos olur barosu buraya koyduugm icin üzülüyorum ama maalesef öle oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt