#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Valla ben Aydın'dan top sürmesini beklemezken bu performansı bende şok yarattı.

Mükemmel oynadı.

Fatih Terim'in takıma ve futbolcularımıza olan katkısını say say bitmez arkadaş..

Ağlamak istiyorum lan ağlamak istiyorum.. Aydın akıllı ol adamı deli etme lütfen böyle devam artık yatmak yok :ka21:

Tekniğinin çok ters olması ve hızlı olması nedeniyle çok kolay fauller alabiliyor bu bizim için avantaj. Ama aldığı fauller çok tehlikeli oluyor kendisi açısından buda sürekli sakatlanmasına yol açıyor.

4 aydır agırlık calışıyormuş. hakketen kac mactır zaten bir farklılık görüyorum bu adamda.

Patladı. :D

tükürdügümü yalamak üzereyiz

hadi aydin söle 6 mac güzel oyna

ben asıl kupa macındaki sivas macında cok begenmiştim süper oynuyordu. ne yazıkki sakatlanıp sabri girmişti.

Ben bu Aydın'ı aptalın,beyinsizin birisi sanıyordum bu maça kadar.Yani oyun zekası anlamında.Ama bugün gördüm ki adam da hakikaten zeki Manisa'nın zenci defansının ne kadar fevri hareket ettiğini görüp ayağını bir kere daha topa dokundu ve penaltıyı aldı.Manisa'nın stoperi dokunmasa Aydın onu tutamazdı kesinlikle ama adam resmen penaltı alacağını bilerek atladı topa.Ayrıca şu an Kazım kadar fiziği var neredeyse kolay yıkılmıyor müthiş hızlanıyor.Tekniği de var bu adam bugün oynadığı futbolu 5 sene önce oynasa şimdi yerli Cristiano Ronaldo olmuştu.Kafasızlığının cezasını şimdi çekecek ha buna rağmen en iyi yerli kanat oyuncusu olacak gibi geliyor bana...

Baba olunca kendine gelenlerden :D

Bizleri bu kadar heyecanlandırması Aydın'ın gerçekten de geliştiğini gösterir..

bence de haftaya Emre'nin yerine başlaması gerekiyor kesinlikle..

Jesus Navas diye diye adamin icine Jesus Navas'i kacirdiniz en sonunda :)

aydın ın bu performansı kıyamet alametidir arkadaşlar, son günlerinizi iyi geçirin sevdiklerinize vakit ayırın, kırdığınız birileri varsa gönüllerini alın...

sabri den sonra ne güzel geldi gozumuze dusunun sabri nin halini, ulan sabri

ben Aydindan hep umutluydum,bir Patlama yapacagini biliyordum ,o gün bugün , son 4 Mactir takimda ki en iyilerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt