#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Bu adamın daha ne yapmasını bekliyorsunuz ?

Ronaldo girse o kadar katkı verirdi. İnsan bir teşekkür eder.

Hala Sabri'yle karşılaştıran,hala kötüleyen var.

Takımdaki en yaratıcı oyunculardan işte.

Birgün gelipte aydın yılmaz'ın bjk deplasmanında ilk 11 de oynaması gerektiğini düşüneceğim aklımın ucuna gelmezdi:P

aydin zaten yetenekliydi ama birtürlü olmadi,insallah simdi olacak :)

aydın olmuş artık hacılar adam girdiği her maçta oyuna %100 etki ediyor Türkiye'nin şuan en süratli ve en teknik kanat oyuncusu Türkiye'de Türk kanat oyuncular içerisinde hemde orjin bir kanat engin ile emre gibide kırma da değil..

dün 3 asist yaptı 2.yarıdaki bütün gollerde vardı muslera'nın penaltısı dışında..

ft adam eder dedik digimi:ays:

Jesus Navastan neyin eksik lan :D

Helal olsun sana..

Cidden şaka maka oynadığı iyi futbolu bile ciddiye almayıp şans dedim,ikinci oynadığında gene şans dedik ama abi adam oynuyor yahu..

Her girdiği maçta katkı sağlar mı bir adam var mı böyle yedek ciddi diyorum desteği fazlasıyla haketti..

En az kafadan 10 puan kazandırdı çocuk..

Maçı çözdü adeta..

etkili olmasına rağmen isteksizdi ve morali bozuktu umarım sakatlığının oluşturduğu bir durumdur

başka bir sebebi de olabilir

İnşallah Beşiktaş maçının adamı olacak çok güveniyorum Aydın'a.

devam aydın kendini geliştir gerçekten iyi olacak gibi

#AydinYilmazPenaltiKullansin

Jesus Navastan neyin eksik lan :D

Helal olsun sana..

Cidden şaka maka oynadığı iyi futbolu bile ciddiye almayıp şans dedim,ikinci oynadığında gene şans dedik ama abi adam oynuyor yahu..

Her girdiği maçta katkı sağlar mı bir adam var mı böyle yedek ciddi diyorum desteği fazlasıyla haketti..

En az kafadan 10 puan kazandırdı çocuk..

Maçı çözdü adeta..

Yapma.:(

Ben 2 ay önce HELAL OLSUN AYDIN yazdim,israrla arkadaslar dalga gecti aydinmi diye,o zaman aldigi tüm süreleri olumlu kullanan hicbir firsati geri cevirmiyen bir yapiya bürünmüstü aydin,her oyuna girdiginde cok etkili oynuyor,fizik acidan cit kirildim yapisindan kurtulmustu,suratini daha akilli kullaniyordu.

Her türlü gelistirmis kendini,attigi sert sutlardan biride bir gün kaleyi tutacak,öz güven cok önemlidir futbolcuda,aydin aslinda bu yeteneklere sahip bir oyuncuydu gerek taraftar gerek kendi o özgüveni kaybettirmisti,bizimde aydina destek olmamiz onu cesaretlendirmemiz gerekiyor.

Büyüksün Fatih hoca,Aydin Yilmazin dogusuna tanik oluyoruz,muhtelemen ilk 11'de cikip oynacaktir,suan elimizdeki en etkili kanat oyuncusu haline geldi,henüz kaybettigi hicbir sey yok aydinin calistinmi istedinmi oluyor...

A7...

fatih terim aydından jesus navas yaratabilir mi??:confused::asd:

Aydın eğer böyle devam ederse Arda'yı falan sollar diye düşünüyorum. Yetenek olarak Arda'dan çok üstün.

Top ayaklarına biraz dolaşıyor ama onu da maç ritmiyle aşacaktır. Kesinlikle çok iyi bi hava yakaladı. Emre cezalı sanıyorrum, Beşiktaş maçında oynar birde orda böyle oynarsa kesin yırrttık abicim.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt