#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Maç içerisinde sakatlanmasından korkuyorum.

Şu adam Sabri'nin yedeği olmasını bir GALATASARAY'lı olarak kendime yediremiyorum :(

artık ilk 11 başlamalı yerden yere vuruyorduk ama hepimizi şaşırttı Aydın Sabri'den kurtarsın bizi play off larda

Manisa maçındaki performansı ile bjk maçında 11 başlar. Öyle de olması gerekiyor zaten :ka21:

Ceyhun,Aydın,Baros,Yiğit,Ufuk Ceylan,Yekta , olacak sanırım yedeklerimiz.

bjkye karsi ilk 11 de baslar buyuk ihtimal

artik yap su patlamayi, bitir bu isi yahu, bitir

Aydın'ın oyuna girmesini isteyeceğime hiç ihtimal vermemiştim :lol:

Inönü'de iyi bir mac cikarirsa Emre Colak bir daha formayi zor görür.

Aydın'da ciddi anlamda gelişme var hem fizik olarak hem oyun olarak , Beşiktaş maçında da oynar inşallah etkili olur.

Aydın eğer böyle devam ederse Arda'yı falan sollar diye düşünüyorum. Yetenek olarak Arda'dan çok üstün.

:Z3: Ardadaki yeteneğin hangisini ve daha iyisini görebiliyorsunuz, anlamak gerçekten güç. Tamam Arda'ya karşı negatif duygular iyice arttı da, Arda nere, Aydın nere?

Aydin'i ilk 11'de gormeyi isteyecegimi hic dusunmemistim. Besiktas macinda da iyi oynarsa ve sakatlanmazsa formayi sirtindan cikarmaz.

yakında arenada her taraftarın sırtında Aydının formasını görmeye hazır olsak iyi olur fatih hoca iyi işliyor onu

ben aksine bjk maçında aydın fenerbahçe maçında emre çolak diyorum iki takımı karşımıza koyduğumda

:Z3: Ardadaki yeteneğin hangisini ve daha iyisini görebiliyorsunuz, anlamak gerçekten güç. Tamam Arda'ya karşı negatif duygular iyice arttı da, Arda nere, Aydın nere?

Arda konusundaki mesajlarıma bakıp sorgularsanız daha sağlıklı yorum yapmış olursunuz, zira bu forumda Ardayı en çok seven ve savunanlardan biri benim.

Yeteneğe gelecek olursak hız ve çeviklik olarak Arda'yı katlar, artı şutları da çok daha etkili. Benim görüşüm bi kanat oyuncusu için Arda'ya göre daha ideal özelliklere sahip, tabi şu ana kadar kısa süreler dışında bunları gösteremedi o ayrı konu. Ama bu defa olacak gibi gözüküyor tabi.

Aydın takımda ilk cıktıgı zamanlar herkes gelecegin yıldızı gozuyle bakıyodu.. duraklama donemine girecegini kimse dusunmedi, hatta Arda kart cezalısıyken yada sakatken -olsun nasılsa Aydın var, Aydın geliyo laa- gibi yorumlar yapıldı zamanında

Arda nere Aydın nere şu an diyebilirsin ama Aydın boyle bir surec icerisine girmese idi Arda'dan kalır yanı olmazdı belki bugun, ki daha agile bir oyuncudur.

ben kendisinden bir cacık olmayacagını dusundum kısa sure oncesine kadar, fakat an itibariyle 1 2 milyon extra butce icin elden cıkardıgım fifa 12'de dahi takıma alıyorum - gerisini sen dusun

sonuc : boyle devam ederse, holy shit! :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt