#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

284-290 arası sayfaları okuyun diyorum; başka da birşey demiyorum. Tebrikler Aydın yanıltmadın beni...

okudum :tiphat:

özellikle forumda kendini bi b.k sanan cool takilan arkadaslara karsi argüman tarzin ve gecmisten verdigin örnekler gercekten güzel

tecrübe herseyden önemli tabii

ben sahsen Aydin'dan cogu taraftar gibi nefret eden biri olarak bu degisimi hayranlikla izliyorum

Konunun ilk sayfalarıyla son sayfalarındaki yorumlar siyah ve beyaz gibi :D

"aydin konusunda ben demistim tarzi mesajlar yazan forumdaslarimiz"

Ben yazdım evet.. Bu tarz yakışıksız sataşmalar yapmaktansa foruma göz atarak kimin geçmişte ne yazdığına bakmanız daha doğru olur. Neyi yapıp yapmayacağınızı size öğretecek ya da dayatacak değilim asla; fakat kullandığınız kelimeleri tartmanızı tavsiye edebilirim.

Helal olsun koçum benim bu sene bambaşkasın bu performansını seneye Şampiyonlar Ligindede göstereceksin aslanım benim

ben demştim olaylarını uzatarak adamdan sogutmayın lütfen .. gidipte o dönemde övmek yada olumlu birşey demek mantık dışı idi.. neyse işte sonlandırın lütfen. .

La dönün okuyun hırtlar adam sağlam yazmış sadece Aydın patlayacak cart curt dememiş

Örnek;

Adam taraftar beyler.. adam o zamanki oyunlarını görseniz onlara da defolsun diyeceğiniz Okan Buruk,Ergün Penbe,Suat Kaya ve Hakan Ünsal'ın Fatih Hoca + taraftar desteği sayesinde nasıl birer yıldıza dönüştüğüne şahit olmuş beyler.. Adam ne kompleksli ne de marka oyuncu sevdalısı..

bkz; adam görmüş beyler

ben de gecen sene falan dedi sandiydim, aydinda duzelme oldugu belliydi zaten o seyleri yazdigi zamanlarda. bu tarz charizardliklara gerek yok

okan her zaman iyi topcuydu. aydin seviyesinde ergun sayilabilir bir tek, suat da iyiydi.

Ben de demiştim düzelecek diye. Hatta A7 falan dedim, ilk ben dedim yani. İnanmayanlar 200 ve 250. sayfa aralarını irdeleyebilir saygılar:ka21:

efsanevi oneri vol 25

aydindan sagbek yaratmaliyiz:)

hey gidi gunler

Aydın golden sonra look at the body deseydi fena olurdu.

ben de gecen sene falan dedi sandiydim, aydinda duzelme oldugu belliydi zaten o seyleri yazdigi zamanlarda. bu tarz charizardliklara gerek yok

Lütfen bana hitaben mesaj yazmayın arkadaşım. Size cevap yazdığım ben sizden özür diliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt