#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

bence biraz sakin olalım ve oyuncumuza sahip çıkalım . bu sistem ve kadroda kendini göstermesi ve konstre olması zor . 2-3 sene sonra çocugu olur ve terim başa gelirse bir patlama yapabilir . sabredilmeli bence . saygılar iyi forumlar ..

3 sene sonraki kendime not: bjk maçının 2. yarısında bunu hatırla ..

120. sayfalarda görebilirsiniz gelecegi görüşümü .. iyi forumlar ..

civilb0.jpg

gibi çakmışsın tebrikler..... a7

Semih gibi oyuna sonradan girip skor değiştiren futbolcu gibi mi oynatacak acaba yoksa ilk 11 başlama mertebesine ulaşabilecek mi

Semih gibi oyuna sonradan girip skor değiştiren futbolcu gibi mi oynatacak acaba yoksa ilk 11 başlama mertebesine ulaşabilecek mi

Aydin ilk 11'de basladigi Sivas macinda da cok iyiydi. Semih ilk onbirde basladigi hic bir macta iyi degil. Haftaya Engin-Aydin izleriz bence. Ki Riera daha etkiliyo oluyor ikinci yarilari.

Aydin'da son haftalarda kipirdanma vardi ve bu gece muhtesem bir gol atti. Baba olmak iyi gaz verdi,artik her yil bir cocuk bekliyoruz Aydin :)

ya şu sizli bizli tavırlara da hastayım. sanki başbakan özel davetindeyiz.

Attığı golden önce, sırtındaki Quaresma'yı yerlerde süründürmesi en az gol kadar güzeldi..

okan her zaman iyi topcuydu. aydin seviyesinde ergun sayilabilir bir tek, suat da iyiydi.

okan'in yetenegine laf yok ama 95'te arkadasin dedigi gibi okan, hakan unsal ve ergun basta olmak uzere bir cok adam gidiciydi.. Fatih Terim sayesinde kaldilar ve kendilerini buldular.. okan malesef ayagi kirildiktan sonra kendini 2 yil kadar toparlayamadi, vazgecilme asamasindaydi ki kendine geldi..

bana gore 1992 yilindaki okan Turkiye futbol tarihinin ilk 5 oyuncusu arasina girer.. muthisti.. Aydin potansiyel olarak ergun ve suat'tan cok daha iyi, ama bakalim ne kadarini yansitacak..

Siz de öyleydiniz:/

lan olm (bak dikkatini çekiyorum sadece lan demekle kalmayıp olm da diyorum) o bahsettiğin şey gelen şikayetlerde admin sıfatıyla davrandığımda oluyor. yeri gelince hâlâ yapıyorum, aynıyız zaten hepimiz burada, sizi bizi mi var bu işin.

çok dokunaklı konuştum yalnız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt