Cevap: #7 Aydın Yılmaz
Aydin 17 yasindan beri oynuyor,henüz yasi 24...Bizim ligde genc yetenek diye transfer yasi bir yas bu,tabi yillardir yüzü eskidi,aydin aslinda biraz kendi hatasi biraz taraftarin fazla üstüne gitmesi derken istedigi oyunu yansitamiyor gözüküyordu,Fatih Terimin %70 katkisi var bu iste o kesin,aydinda evlenince gece gezmelerini kiz pesinde kosmayi birakinca futbola odaklaninca fizik acidan dirilmis,fizik acidan diriysen sahada zaten sadece yeteneklerini sergilemen kaliyor,Allah vergisi o yetenek var zaten kondisyon olunca queresma ceksede düsmeyip zimba gibi cakiyorsun topu...
Aydin füleli bir oyuncu ve bizim ligde böyle oyuncu cok yok,cok rahat topla hizlanabiliyor,biranda sut cikartabiliyor ve pas yüzdeside fena sayilmaz,aydin fizik acidan diri oldugu sürece cabuk sakatlanmadigi sürece böyle bir futbolcuyu almaya kalksaniz tonla para ödersiniz.
Bir kanat oyuncusu olarakta skorer bir kimligi oldugunu düsünüyorum,mesela gecmis senelerdede cok az süreler almasina ragmen skor üreten bir yapisi oldu hep,bu senede cok fazla süre almadi ama kendinden cok fazla süre alanlara ragmen dakika basina cok iyi bir ortalama tutturdu,kupa macinda cok cok iyi oynuyordu,hatta kupadan elenmemiz aydinin birazda sakatlanmasindan oldu,takim o cikinca durdu,tek üretken oyuncumuzdu,ilk 11'de kisacasi baslayincada etkili oldu,bana göre perfonmasiyla ilk11'de muhakak oynatmali,takim diri ve öne dogru giderken aydinla oynamaliyiz.
Bu sene cok etkili bir perfonmans gösterdi,seneye takimin degismez ilk 11 oyuncusu olacagini düsünüyorum,suan 10+ milyon euroluk transfer yapmiscasina seviniyorum,büyüksün Fatih hoca yoktan oyuncu varettin gene...
Sunuda unutmamak gerek bir oyuncu icin düzenli oynamak cok önemlidir,bkz engin baytar...Aydin gelecek sezon bu senenin calismasini o zaman yiyecek daha kuvvetli ve diri kalacak sahada,kendine dikkat etsin ve su cabuk sakatlanmadan kurtulsun düzenli oynamaya basladi kimse o formayi bu perfonmansiyla alamaz...
Muhakak süre aldigi zamanlarda kaleyi daha cok yoklamali cünkü gercekten Emre olsun Aydin olsun cok düzgün sutor oyuncular,taraftar olarak bizede bu genc oyuncularimiza sahip cikmak düsüyor,özelikle Fenerbahce macinda tüm stad Aydin Yilmaz diye inlemeli...