#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Takdir etmek gerek herkesi şaşırttı. Zaten Aydında eksik olan yetenek falan değil disiplindi. Ama son maçlarda hem güçlü hem disiplinli görünüyor. Gol atması önemli değil önemli olan savaşması ve sahada güçlü durması. Böyle devam ederse seneye banko olabilir.

merak ettigim baska birsey var, sezon sonu Antalyaspor a bedava 1 oyuncu vermemiz sart, Necati transferinden dolayi, boyle bir anlasmamiz var, Aydin Yilmaz veya baska bir oyuncu diye yaziyor KAP ta. simdi Aydin gidecek mi kalacak mi? Kalirsa peki kim gidecek Antalyaspor a?

merak ettigim baska birsey var, sezon sonu Antalyaspor a bedava 1 oyuncu vermemiz sart, Necati transferinden dolayi, boyle bir anlasmamiz var, Aydin Yilmaz veya baska bir oyuncu diye yaziyor KAP ta. simdi Aydin gidecek mi kalacak mi? Kalirsa peki kim gidecek Antalyaspor a?

Aykutu veririz olur biter.

Pino,Kazım,Servet,Zan,Culio seçsin birisini

Golden daha çok kendini yere atmaması ve ayakta kalması mükemmeldi,kendisini eleştirenlerden biri olarak bana hep böyle kapak takmasına razıyım.

Serkan gider

Aykut ve Servet'in sözleşmeleri bitiyor zaten onları nasıl göndericez ki :/

gercekten hızlı bir oyuncunun eksıklıgını yasıyoruz bı rıreaya bakıyorum bıde aydına aydın gercekten ucuyor rıeara ise resmen kagnı

stancu kalsin iyi yedek, sercan dan 10 kat daha verimli

Aydin'dan hiç oyle bir yukselis beklemiyordum açikçasi. Son maçlarda guzel bir perfomans sergiliyor ama yine çok çalismali ve daha ust seviyeye getirmeli futbolunu. Yeterince çalissa, belki seneye 18'de yeri olabilir, Imparatorun dedigi gibi yerli oyunculari ne kadar zor yetisirdigime bakinca, onlara sans vermeliyiz ve sabirli olmaliyiz :)

Fb'ye golu var haftaya :)

Alsınlar Batdal Gazi'yi tepe tepe kullansınlar. Böylece onlardan forvet alıp, onlara bir forvet vermiş oluruz.

Mental sorunlarını aşarsa ilk 11 bile oynayacak potansiyele sahip ancak ben hala güvenemiyorum umarım bu çizgisini sürdürür ve yıllardır beklenilen patlamayı yapar.

sezon başı bu sezon patlama yapan oyuncumuz kim olur diye bi anket vardı.Risk alarak Aydın Yılmaz demiştim:) Belki Semih ve Emre Çolak kadar etkili değil ama.. Aydın Yılmaz güvenimi boşa çıkarmadı.Çok kuvvetli ve istekli oynuyor her maç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt