#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydin'dan hiç oyle bir yukselis beklemiyordum açikçasi. Son maçlarda guzel bir perfomans sergiliyor ama yine çok çalismali ve daha ust seviyeye getirmeli futbolunu. Yeterince çalissa, belki seneye 18'de yeri olabilir, Imparatorun dedigi gibi yerli oyunculari ne kadar zor yetisirdigime bakinca, onlara sans vermeliyiz ve sabirli olmaliyiz :)

Fb'ye golu var haftaya :)

su cizgısını korusun yeter mersın macını cevırdı,sıvas macında 3 golü attı, manısada ılk golu attırdı(penaltı),besıktas macı golünü attı rahatlattı

yani her macta katkısı oldu

bosver, zaten 6+2, gerisi serbest, yani arada sirada tribunde, yedek kulubesinde oturur, zarari yok

trıbunde beklettıgın kesınlıkle hazır tutamazsın,tüp kafa kademelı olark düsürecgını soyluyor yabancıyı umarım öyle bisey yapmaz,daha kalıtelı daha krıyatif yabancılara ıhtıyacımız var mesela amrabat

Aydin Galatasaray'in degismez futbolcusu olmayi kafasina koyar ve ciddi sekilde calismaya devam ederse, aradigimiz futbolcu olabilir. Yabanci transferine gerek kalmaz sag kanat icin. Güclenmis,hizlanmis. Baya begeniyorum bu siralar futbolunu. En büyük kapak Aydin olmustur kesinlikle hepimize

Aydin Galatasaray'in degismez futbolcusu olmayi kafasina koyar ve ciddi sekilde calismaya devam ederse, aradigimiz futbolcu olabilir. Yabanci transferine gerek kalmaz sag kanat icin. Güclenmis,hizlanmis. Baya begeniyorum bu siralar futbolunu. En büyük kapak Aydin olmustur kesinlikle hepimize

bence kapaktan zıyade kendısı hatalarını bılıyor dünkü röportajında söyledi,evlenmesı sorumlulugumu arttırdı diyor

terımde bı evı bıde floryası olursa bıyerlere gelır eglenceyı gezmeyı tozmayı bırakacak sadece ev florya mekık dokuyacak dıyor

Bence Aydın'a bir zamanlar Arda ile karşılaştırılırken Arda'nın Atletico'ya gitmesi Aydın ismininde takasta Antalyaspor ile anılması çok koydu..

Böyle kapağa can kurban, olsun da böylesi olsun, hergün 100 tane olsun..

önümüzdeki hazirlik maclari icin milli takima cagrilacak. bakin görün.

Aydın takımı alsın sırtlasın ben 100 tane kapak yemeye razıyım.Hala güvenemiyorum kendisine, güvenmem için ilk 11'i garantileyip, son maçlardaki çıkışını sürekli hale getirmesi lazım.

Sezon boyunca yatıyor yatıyor, kritik bir anda ortaya çıkıyor ve bütün sezonu telafi ettiği gibi alayımıza kapağı da takıyor.

Biz razıyız reis sen böyle devam et yeter ki.

Antalyaya Necati karsiliginda sezon sonunda verilecek oyuncu diye geciyordu sözlesmede ismi. Yoksa ben mi yanlis hatirliyorum?

Transfer döneminde gazetelerde kendisini para+Aydın kalıbından takımın önemli oyuncusu haline getirdiği için hocaya da teşekkür etmek gerekir.

Turkish Robben

Aydın'daki gelişimi herkes tam manasıyla dün gördü sanırsam adam girdiği her maçta etkinlik oluşturuyor bu kadarı tesadüf olamaz artık ilk 11 zamanı geldi..

ronaldo vari bir gol attı

ronaldo gibi bacağını göstersin isterdim:asd:

Her iyi oynayan adamı 11'e koymaktan vazgeçin, bazı adamlar vardır ki süper yedektir onlar, yedekten oyuna girince X2 olur performansı Aydın'da o tarz bi adam bence

şaka maka 400 sayfa olmuş, heralde bu konuda lider oyuncu aydındır, adam jenerasyon eskitti :asd:

attigin gol tüm takimlarin kalesine girdi Aydin. yeteneklerini bize sergilemeye basladigin icin sana nekadar tesekkür etsek az.

kanatlarda müthis bir form yakalamis durumdayiz. engin-riera-aydin iyi oynuyorlar. birde emre var. fatih hocanin yükselttigi okadar oyuncu var ki.

35 sayfa yorum var maçla ilgili

O efsane topic nerde acaba? :) Aydin Yilmaz´dan Jesus Navas olur mu? :) Simdi olur olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt