#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Bu sezon 444 dk oynamış 2 gol 3 asist.

Yani 88,8 dk'da bir skora etki etmiş. Yani maç başına 1 :ka21:

aydını tekniği hızı pasları çevikliği şutları gerçekten çok iyi bir kaç antreman da izleme fırsatım oldu ama neden patlamıyor bu oyuncu yaa mutlaka fatih hoca gelmeli bu tarz oyuncuların iyi yönlendirilmesi lazım..

kahretsin ki yine haklıyım.. kaç ay önce ben demiştim demek istemiyorum ama sonuç ortada..!!:yenieek::yenieek:

Genel olarak maça bakmalıyız. Son fb maçında fb'yi ezdik o maçta Emre-Engin vardı. Ama Riera- Aydınlı Beşiktaş maçında Beşiktaş'a yeterince üstünlük sağlayamadık. Unutmayın bu Beşiktaş yaralı bir Beşiktaş. Son fb kadrosunu bozmak çok mantıksız. Aydın uzaktan bir şut attı gol oldu diye fb maçı kadrosu bozulamaz.

(Efsane kadro olabilecek)

As kadromuz:

Melo

Eboue Semih Ujfalusi Hakan

Engin Selçuk Melo Emre

Necati Elmander

Engin

Allah'ım kadroya bak. Bu arkadaşın saçları beynine doğru uzuyor sanırım. :D

Oynar mı oynamaz mı Terim bilir.Bize düşen şu an göstermiş olduğu performastan ötürü destek çıkıp daha iyisini yapması adına çaba göstermesini sağlamak.

Aydın güzel gol atabilir, buda bazılarına koyabilir.

Yönetime sesleniyorum. Ortaya atılan bazı mantıklı fikirlerim karşısına cevap olarak, bayağı ve yakışıksız sloganlar foruma negatif katkı sağlıyor buna göz yummanız doğru mu? Doğru ise bende ortaya sallarım.

Bazıları fb'yi ezdiğimiz süper kadroyu, sorunlu bjk'ye karşı bocalayan kadro için bozulmasının yanlış olduğu fikrinin ortaya atılması bazılarına koyabilir.

Yönetime sesleniyorum. Ortaya atılan bazı mantıklı fikirlerim karşısına cevap olarak, bayağı ve yakışıksız sloganlar foruma negatif katkı sağlıyor buna göz yummanız doğru mu? Doğru ise bende ortaya sallarım.

Bazıları fb'yi ezdiğimiz süper kadroyu, sorunlu bjk'ye karşı bocalayan kadro için bozulmasının yanlış olduğu fikrinin ortaya atılması bazılarına koyabilir.

4624b.gif

yukardaki arkadşın fikirleri bence de doğru değil de, forumdaki bu üslup nedir ya? insanlar fikirlerini paylaşamayacak mı hakaret yeme kaygısı olmadan?

Aydın über alles.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

yukardaki arkadşın fikirleri bence de doğru değil de, forumdaki bu üslup nedir ya? insanlar fikirlerini paylaşamayacak mı hakaret yeme kaygısı olmadan?

dogru diyorsun, dikkat edersen hep ayni kisilerden (ayni grup desek daha iyi)

farkli bir tartisma alani acalim

super gol atti ama sanirim o ozisyonda pas vermesi daha dogru bir secim olurdu gibi geliyor?

sizce?

Bu adam provakatör sanırım. Her geldiğinde ortalık karışıyor :D

farkli bir tartisma alani acalim

super gol atti ama sanirim o ozisyonda pas vermesi daha dogru bir secim olurdu gibi geliyor?

sizce?

bizimkiler maçta her fırsatta uzaktan çekti. terim de maça öyle hazırlayıp tembih etmiş deniyordu, onun sonucu olsa gerek. ama o pozisyonda maçın geneline göre kalabalık gitmiştik benim de dikkatimi o çekti.

@Emre Okan

Mesajını ilk okuduğum da çok sinirlenmiştim çok çok saçma bulmuştum ve cevap yazacaktım yazmadım ortam gerilmesin diye. Kardeşim tamam sana yazılan o üslupdaki mesajları tasvip etmiyorum gerçekten ama milleti tahrik ediyorsun.

Hagi'nin de Jardel'e pas vermesi gerekiyodu Monaco'ya 40 metreden caktigi efsanevi golde. Yetenekliysen deneyeceksin. Becerirsen kralsin, degilsen tu kakasin. Futbolun cilvesi bunlar.

Aydin'in bu sezon bi topu daha direkte patlamisti yanlis hatirlamiyorsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt