#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydın-Riera'ya yer açmak için şampiyonluktan bile olmaya razı olur bazıları ona yanarım. Tekrar yazıyorum. Emre-Engin'li kadro fb'yi ezdi. Diğer yanda Riera-Aydın'lı kadro ise sorunlu bjk karşısında üstün oynamadı (2-0 yendi ama ezemedi) diye yazıyorum hala mantıklı karşı fikirler yok sadece sallama ve hakaret var. Yani çoğunluk önümüzdeki maça Riera-Aydın ikilisi ile çıkmayı mı düşünüyor? Korkarım çoğunluk öyle düşünüyor. Değer mi şampiyonluğu tehlikeye atmak?

@Emre Okan

Mesajını ilk okuduğum da çok sinirlenmiştim çok çok saçma bulmuştum ve cevap yazacaktım yazmadım ortam gerilmesin diye. Kardeşim tamam sana yazılan o üslupdaki mesajları tasvip etmiyorum gerçekten ama milleti tahrik ediyorsun.

Ne tahriki, sadece fikir yazıyorum! Vallahi cevap yazan yok, sadece hakaret, sallama... Çokmu zor cevap yazmak.

:D

Yahu bir şeyi de abartmayın. Adam bu sezon iyi, iki takdir edildi, iki ümitlenildi.

Hemen başladınız yok yıldız ilan ettiniz, yok Aydın yüzünden şampiyonluktan olacağız. Hayır kasıtlı gıcıklık olsun diye yazıyorsanız bile saçma..

[video=youtube;DVOj0NERzkc]https://www.youtube.com/watch?v=DVOj0NERzkc&feature=related[/video]

100 kere izlesem bıkmam. Direkten gelen ses de müthiş :D

Aydın-Riera'ya yer açmak için şampiyonluktan bile olmaya razı olur bazıları ona yanarım. Tekrar yazıyorum. Emre-Engin'li kadro fb'yi ezdi. Diğer yanda Riera-Aydın'lı kadro ise sorunlu bjk karşısında üstün oynamadı (2-0 yendi ama ezemedi) diye yazıyorum hala mantıklı karşı fikirler yok sadece sallama ve hakaret var. Yani çoğunluk önümüzdeki maça Riera-Aydın ikilisi ile çıkmayı mı düşünüyor? Korkarım çoğunluk öyle düşünüyor. Değer mi şampiyonluğu tehlikeye atmak?

Emre buyuk maclarda takimi frenliyor. Ama onceki donemlerde, yani Aydin hala kendini bulamamisken, Riera dahil Emre'den baska oynatabilecegimiz daha iyi bir alternatif yoktu. Ve bu Emre'nin daha tam anlamiyla hazir olmadigi gercegini degistirmez.

Ne tahriki, sadece fikir yazıyorum! Vallahi cevap yazan yok, sadece hakaret, sallama... Çokmu zor cevap yazmak.

olm cevap vermek için karşıdakinin bir fikri olmalı önce, sonra o fikri savunacak kapasitesi olmalı, sonra da o kapasiteyi kullanabilecek zekası olmalı.

lan sende biri bile yok, bir tanesi olsa cevap verir de millet yok abi napalım şimdi.

Aydin'in en büyük sorunu bire bir

Evet dedigim biraz sacma geliyor ama kesinlikle öyle degil. Adam gecemiyor. Hizli olmasa ayakta duramaz. Ayaga paslari iyi.

Bir Stoper koy önüne, calim atamaz, sadece topla yanindan düz kosmaya bakiyor ve topu kaybediyor.

Bu konuda kendisini gelistirmeli

rierayı zaten herkes hasta değil ama dün defansa olabildiğince yardım etti. takımı yanlız bırakmadı yani seini dediğin gibi. keza aydın da aynı şekilde. emre engin evet defans konusunda yararlılar ama (iyi) bir aydın tarzında başka adam yok takımda o yüzden herkes aydının gelişmesini destekliyor. bir de emre ve takım fener maçındaki gibi devam etseyti futboluna, playofftan önce atmıştık turu.

bjknin bireysel yildizlari var daha temkinli oynamak zorundasin

sebebi bu

olm cevap vermek için karşıdakinin bir fikri olmalı önce, sonra o fikri savunacak kapasitesi olmalı, sonra da o kapasiteyi kullanabilecek zekası olmalı.

lan sende biri bile yok, bir tanesi olsa cevap verir de millet yok abi napalım şimdi.

Sertaç adminsin diye kimseye böyle şeyler söylemek gibi bir hakkın yok, konunun geçmişi de beni ilgilendirmiyor, ama hakarete varan cümleler kuruyorsun.

Hagi'nin de Jardel'e pas vermesi gerekiyodu Monaco'ya 40 metreden caktigi efsanevi golde. Yetenekliysen deneyeceksin. Becerirsen kralsin, degilsen tu kakasin. Futbolun cilvesi bunlar.

Aydin'in bu sezon bi topu daha direkte patlamisti yanlis hatirlamiyorsam.

hagiye kizmazsinda aydin 3 kere boyle yapsin gol olmasin asarsiniz gene

genc oyuncularin dogru tercih yapmasi daha onemli spektakuler gollerden

Sertaç bir atasözü var , İmam-Cemaat ile ilgili. Öyle şey yazmışsınki zorla adamın avukatlığını yaptırtıyorsun. Yanlış bence.

Sertaç adminsin diye kimseye böyle şeyler söylemek gibi bir hakkın yok, konunun geçmişi de beni ilgilendirmiyor, ama hakarete varan cümleler kuruyorsun.

yanıldığın bir nokta var. sertaç bunları admin olduğu için söylemiyor. şunu bir öğrenemediniz gitti arkadaş.

Ula ne meraklısınız hemen yönetime sallamaya... Şikayet edin abi Sertaç hatalıysa Abdullah abi verir cezasını

Sertaç bir atasözü var , İmam-Cemaat ile ilgili. Öyle şey yazmışsınki zorla adamın avukatlığını yaptırtıyorsun. Yanlış bence.

yapın abi bana ne? adam ayda bir gelip herhangi bir konuyu karıştırıp milleti kendine karşı kışkırtıyorsa hakediyor onu. allah allah ya, bir saat sonra siz ceza alınca oturup bana yakınırsınız "ama adam tahrik etmiştiiii:(:(((" diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt