#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Oynadığı dakikalrda nefis harktler yaptı.asisti mükemmeldi.Kendini bulma yolunda..

Kötüyse eleştirilir iyiyse övülür.Kafaya taktık diye övmemek olmaz :) bugün iyiydi yaptığı asist bence müthişti

Aydın mutlaka bu takımda kalmalı, rotasyon için çok önemli bir oyuncu. Girdikten sonra oyunu canlandırdı Rjikaard'ın bu çocuk üstünde neden bu kadar durduğunu herkes görebilir umarım. Asistide harikaydı.

Onu savunmak için biz hep buralardayız...

Ankaraspor'a karsi 2.golu tek basina yaratti yine, kendine guveni arttikca daha yararli olacaktir.

Aslanım benim senden umutsuz olanlara gene cevabı verdin böyle devam.

Bu adam dışardan gelse 10 mn euro istenirdi..Kıymetini bilelim gitgide iyiye gidiyor..

Işığı gördüm ama pamuğun etkisi sandılar,bu gözler yanılmaz müdür ;)

2. goldeki asisti kalitesini gösteriyor. Giderek iyi olacak. Bir anda Messi,Ronaldo,Arda olunmuyor.

Işığı gördüm ama pamuğun etkisi sandılar,bu gözler yanılmaz müdür ;)

Senin gözler yanılıyor merak etme. Barış için söylediğin övgü dolu sözleri, Sabri için söylediği yerici sözleri unutmadım.

Şu ana kadar Rijkaard benim dediklerim paralelinde hareket ediyor. Doğru şekilde hareket ediyor yani. Ancak bir orta saha transferi daha istemeliydi diye düşünüyorum.

Burada da 26 Haziran 2009'da yazdığım Aydın'la ilgili bir mesaj:

Marin'e gerek yok zaten. Aydın Yılmaz var bizim daha iyi olan.

Marin bu yıl 8 milyon €'ya transfer oldu Bremen'e. Ondan daha iyi demişim düşün ne kadar değer biçtiğimi Aydın için. ;)

Abartmayın bu kadarda yaptığı asist mükemmeldi eyw. ama bi maçta göklere çıkartmamalıyız rahat bi 8,9 maç adam gibi oynamalı sonra gelsin sırtımızda taşıyalım.

Senin gözler yanılıyor merak etme. Barış için söylediğin övgü dolu sözleri, Sabri için söylediği yerici sözleri unutmadım.

Şu ana kadar Rijkaard benim dediklerim paralelinde hareket ediyor. Doğru şekilde hareket ediyor yani. Ancak bir orta saha transferi daha istemeliydi diye düşünüyorum.

Burada da 26 Haziran 2009'da yazdığım Aydın'la ilgili bir mesaj:

Marin bu yıl 8 milyon €'ya transfer oldu Bremen'e. Ondan daha iyi demişim düşün ne kadar değer biçtiğimi Aydın için. ;)

Ben sözlerimin arkasındayım Sabri için fikirlerim hiç bir zaman değişmez benim kafamda ki futbol sisteminde ona yer yok,Barış konusunda fikirlerim şöyle bu sistemde Mehmet Topal'dan çok daha faydalı olur.Aydın zaten çok daha iyi olacak.Ayrıca Rijkaard senin paralelinde haraket etse herkes futbol cahili olur,insanlar futbol izlemez saygılar(!)

Kusura bakma ancak Rijkaard benim söylediklerimin paralelinde hareket ediyor. ;) Sana kalsa Barış banko oynayacak, Sabri kadroda bile olmayacak falan filan.

Ancak Rijkaard benim bu forumda söylediklerimi tek tek yerine getirdi. Linderoth'a güvenmeyip, bir orta saha transferi de yaptırsaydı keşke. Gerçi ben de güvendim Linderoth'a ya neyse.

Kusura bakma ancak Rijkaard benim söylediklerimin paralelinde hareket ediyor. ;) Sana kalsa Barış banko oynayacak, Sabri kadroda bile olmayacak falan filan.

Ancak Rijkaard benim bu forumda söylediklerimi tek tek yerine getirdi. Linderoth'a güvenmeyip, bir orta saha transferi de yaptırsaydı keşke. Gerçi ben de güvendim Linderoth'a ya neyse.

Ben Barış banko oynayacak demedim ki,Mustafa Sarp Barıştan daha iyi oyuncu,ama bu sistemde Topal oynayacağına Barış oynasın,Sabri'yi beğenip,Barış'ı beğenmeyen bir tek sen varsın bu forumda ama şaşırmıyorum ilginç bir adamsın :D

Ben Barış banko oynayacak demedim ki,Mustafa Sarp Barıştan daha iyi oyuncu,ama bu sistemde Topal oynayacağına Barış oynasın,Sabri'yi beğenip,Barış'ı beğenmeyen bir tek sen varsın bu forumda ama şaşırmıyorum ilginç bir adamsın :D

Forumda olmasa da saydığın özelliklerde(Barış'ı beğenmeyip, Sabri'yi beğenen) bir de Frank Rijkaard var. :cool:

Sabri

Teknigi olmayan

Futbol zekası olmayan

Önüne bakıp koşan

Karşısına adam çıkınca orta sahadan kaleciye pas atabilecek kapasiteye sahip

Galatasaray takımı kalitesine uygun olmayan

Bir futbolcudur

Hala bazıları Sabri iyi diyor

Peki Sabri ve Barış benzer adamlar yani ikiside tekniksiz futbol zekasız oynayan adamlar

Birini hiç beğenmeyip birine iyi demek

Futbol cahilliği olabilir sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt