#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Durumu ciddi olsa metin oktay tesislerinde degil,hastanede olurdu aydin,2-3 ay olmamasi icin yirtik olmasi lazim,darbeye bagli ödem olusmustur,hafta sonuna hasara göre yetisebilir veya yetisemez,darbeyi gören varsa bilmiyorum ben maci seyretmedim ne tür bir darbeye maruz kaldi,aydin sürekli sakatlaniyor,eski sakatligi nüksetmis olabilir.

En fazla 2-34 hafta oynayamaz sonra takima geri döner, zaten Kewell,Arda,Serkan varken onun yoklugunu hissetmeyiz bile.

Ümit Milli Takımımızın Beşiktaş ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sağ dizinden sakatlanarak kamp kadrosundan çıkan Aydın Yılmaz’ın tedavisine Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi’nde devam ediliyor.

Ciddi olabilir diz sakatlığı ama Pana maçına kadar iyileşir bence.

Ben maçı izledim. Faul pozisyondan sonra maça devam edip; maçı tamamladı. Önemli bir şeyi yoktur.

tam da form tutmaya, yeni yeni parlamaya başlamışken olacak iş mi bu şimdi!

diz diyorlar, umarım ciddi değildir sakatlığı. 1-2 ay bile onun gelişimini kötü etkiler.

şu deli ibo'nun da, neyse... hazırlık maçı lan, hazırlık maç, adam gibi oynasana!

Aydın'a ihtiyacımız var,umarım en kısa sürede iyileşir.

Aydın maçı tamamladı.Kısa sürede geri dönecektir.

maçı tamamlaması çok da farketmez; hatta daha kötü, gereksiz yere zorlamış bir de demek ki.

aynı şey değil belki ama geçen sezon da valencia'da fernandes tamamlamıştı maçı sonradan kırık çıkmıştı adamda.

yani keşke sakatlanır sakatlanmaz çıksaydı da hiç zorlamasaydı daha dizini, umarım ciddi birşeyi yoktur dediğin gibi.

Umarım sakatlığı çabucak atlatır ve bu sene öncekilere oranla daha "kuvvetli" olduğunu kanıtlar bize.

Geçmiş olsun Aydın. İnşallah takıma en kısa sürede dönersin. Takımın oyun anlayışında sana çok ihtiyacımız var. Allah şu deli İbo'yu da bildiği gibi yapsın. Asabımı bozdu şimdi. :mad:

Ferrari sakatlamis.:mad:

Bende Deli ibo diye biliyordum scoutgs'den biri Ferrari diyor.
Şimdi ağzımdan kötü bir söz çıkacak, zor tutuyorum . Aydın'ın sakatlığını okudum şok oldum. Daha önce bahsettiğim gibi Beşiktaş maçını izledim İnönü'de. Aydın sonradan oyuna girdi, maçın son dakikalarında Ferrari'yi bir madara etti, bu italyan playboy kırması da arkadan tekme ile indirdi Aydın'ı. Eyvah dedim, ulan umarım bir şey olmaz. Sonradan ayağa kalktı Aydın. Bir iki dakika sonrada maç bitti zaten. Sakatlantıysa o pozisyond a sakatlanmıştır. Dizinin üzerine düştü çünkü. Bu Ferrari'den hesap soran olmayacak mı merak ediyorum. Maçta zaten bir sinir bir sinir. Kendisind en onbeş santim kısa çocuklara kafa tutmaya çalışmalar. Yapacağını yapmış Ferrari. Bende neden Mustafa Denizli bunu doksan dakika oyunda tuttu diyordum.

Scoutgs'den alinti

Ferrari sakatlamis.:mad:

Bende Deli ibo diye biliyordum scoutgs'den biri Ferrari diyor.

Scoutgs'den alinti

İbrahim'in de faulu vardı. Ondan sonra devam etti.

Ferrari'nin faulu son dakikada oldu. 2 kişiden sıyrıldı, Ferrari'yi geçerken indirdi Aydın'ı. O kadar sert bir pozisyon değildi. Son dakika , frikik kullanıldı maç bitti.

Ferrari maçta çok sinirliydi, arkadaşın dediği gibi bir-iki pozisyonda tartıştı millilerle.

Aydinin MR cekilmesine gerek olmadigina göre daha öncede söyledigim gibi darbeye bagli ödem olusmustur,hafta sonu oynanicak derbiye durumu net bilmesemde %90 yetistirilir,aydin yilmaz cok önemli zira ilk 11'de baslicagini düsünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt