#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

hayir gonderilmesin ilk 11 de oynamasa bile super bir yedek olur

Aydın ı göndermek saçmalıktır.Aydın ın Kewell dan Lincoln den öğreneceği çok şey var.Gidip Sivasta M.Yıldızla mı çalışacak??

Burda süper bir yedek olacağına Sivas'ta vasat ilk 11 oyuncusu olasını tercih ederim,çünkü bir futbolcu için en iyi antrenman maçtır.Burda Arda ve Kewell'ın arkasında ezileceğine Arda'nın Manisa örneği gibi pişsin.

Bikere Aydın ın fiziğiyle Sivas takımına uygun bir oyuncu değilki.Sivas yamyam gibi takım.Adamı fizikleriyle dövüyorlar Alman takımlarına benzetiyorum teknik olarak çok iyi değiller ama saha içi disiplinleri çok iyi ve hızlı hücümlarda çok etkililer...

Gitmesi gereken baska gencler var pismek icin.

Aydin artik Galatasaray´da forma savasina katilacak seviyeye ulasti.

Ben futbolunu begeniyorum ve sag acikta Baris´in yerine Aydin´i izlemek isterdim acikcasi.

Cok daha faydali cünkü.

Baris Önlibero icin cok iyi bir yedek olabilir.

hareketliyken top kontrolünü bir düzeltse çok daha yararlı işler yapacak. atıyor topu önüne, birinciyi geçse ikincide mutlaka kaptırıyor. birisinin kontrolsüz güç, güç değildir felsefesini öğretmesi gerekiyor Aydın'a:)

Gitmemesi daha iyi Kewell sürekli 90 dakika oynayamıyor şans bulur burdada!

Aydın ...

Biraz daha dikkat biraz daha kafa ...

Gerisi gelecektir. Yeter ki ayakları yere bassın, kafasını kaldırsın etrafına baksın.

Beğendim Aydın'ı kaleci dozer gibi çarptı Aydın'a çok endişelendim ama birşeyi yok iyi ki çok estetik oyuncu ya o girince nasıl orta saha biraz kıpırdadı bunda iş var haydi Skibbe sen bunu ilk kez yapmıyorsun bunu yapabilirsin!

En çok sabredeceğim oyuncu Aydın sanırım.Çok büyük beklentim var umarım hayal kırıklığı yaşamam.

Olacak inanıyorum bu çocuk ortalığı kasıp kavuracak senin gibi yeteneklerin nesli tükeniyor Aydın'ım!

Aydın'a Skibbe vetosu

Teknik Direktörümüz Michael Skibbe, Sivasspor’un talip olduğu genç futbolcu Aydın Yılmaz’ın takımdan ayrılmasına onay vermedi.

Teknik Direktörümüz Michael Skibbe, Sivasspor’un talip olduğu genç futbolcu Aydın Yılmaz’ın takımdan ayrılmasına onay vermedi.

Sarı-kırmızılı idareciler, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın, Aydın için önceki gün Başkan Adnan Polat’a yaptığı teklifi Alman hocaya ilettiler, ama olumsuz yanıt aldılar. Sezonun ikinci yarısında üç kulvarda şampiyonluk mücadelesi yapacaklarına dikkat çeken Skibbe’nin, “Yeni transfer istemediğimi daha önce açıkladım. Fakat hedeflerimize ulaşmak için elimizdeki kadronun da aynen korunması lazım. Önümüzdeki maçlarda tüm oyuncularımıza ihtiyacımız olacak” diyerek Aydın’ın kalmasını istediği öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

Çok şükür diyelim. :)

Aydın'ın çok iyi bir futbolcu olduğunu hep söyledim... Müthiş gol pasıda bunu kanıtlıyor zaten... Nekadar oynarsa okadar açılır... Sağ kanadın geleceği parlak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt