#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Eğer sürekli oynayacaksa takımda kalması tabi ki en mantıklısı ama oynamayıp yedek bekleyecekse herhangi bir takıma kiralık verilmesi lazım.

Skibbe göndermemiş,demek ki bir bildiği,bir planı var ki izin vermemiş gitmesine.İnşallah beklediğimiz patlamayı bir an önce yapar.

skibbe isi biliyor aydin'in birakilmayacagini biliyor

Aydın oynadığı zaman takıma faydalı olan bir futbolcu.Çok genç bir yetenek.İyi antrenman yapıp kendisini geliştirir ise daha da faydalı olur.Çalımları çok iyi yetenekli...

Hızlı ve yetenekli fakat, fizik gücü oldukça zayıf bir oyuncu Aydın. Maç içerisinde topla ilerlerken, kendimi sıkarak izlediğim, rahat rahat izleyemediğim oyunculardan da bir tanesi. Fizik gücünü geliştirir ve yere biraz daha sağlam basarak oynamayı başabilir ise, kesinlikle vazgeçilmez oyunculardan biri olacaktır..

Daha yasi kacki Aydinin? Zamanla herseyi düzelecek ve takimin vazgecilmezlerinden birisi olacak. Buna inaniyorum..

Daha yasi kacki Aydinin? Zamanla herseyi düzelecek ve takimin vazgecilmezlerinden birisi olacak. Buna inaniyorum..

Aydın 88'li hocam..Arda bu yaşta takımın sorumluluğunu almak istiyorsa Aydın'da daha çok çalışmalı..Özellikle son paslarını daha düşünerek kullanmalı..Son hareketi geliştirmeli..Aydın'ı çok seviyorum..Topla hızlanmaları falan çok hoş ama çalışması lazım..Kendini geliştirirse zaten ileride çok iyi bir futbolcu olababilecek kapasitesi var..Aydın'a hala inancım sonsuz..Yapabilir..Yapacak..;):)

Aydın 88'li hocam..Arda bu yaşta takımın sorumluluğunu almak istiyorsa Aydın'da daha çok çalışmalı..Özellikle son paslarını daha düşünerek kullanmalı..Son hareketi geliştirmeli..Aydın'ı çok seviyorum..Topla hızlanmaları falan çok hoş ama çalışması lazım..Kendini geliştirirse zaten ileride çok iyi bir futbolcu olababilecek kapasitesi var..Aydın'a hala inancım sonsuz..Yapabilir..Yapacak..;):)

Son maçta pas atışı düzelmiş gibiydi.Ama tabi bir maçta belli olmaz.Daha izlememiz lazım Aydın'ı.

Ben özellikle Ferdi'ye yaptığı asisti çok beğendim.Hele o aşırtması onu aklına getirebilmesi iyi oldu yoksa yerden de bas atabilirdi...

Aydın'ın Bremen maçında ki kramponları çok güzeldi! yeşilli felan!

heh söyle Aydın oyna az yata yata bi karpuz buyudu bi sen senden beklentilerimiz yuksek bunu karsılıyacak yetenekde sende mevcut en önemlisi o kutsal formayı gecirdinmi ustune daha varmı ötesi her zaman en iyisini dene sende iş var bunu işle harcanma

Gönderlericek isimler arasinda Ferdi Elmas, Alparslan Erdem ve Aydin Yilmaz'in da bulundugu ifade edildi.

Ligtv.com.tr

Yöneticimiz Adnan Sezgin Aydin Yilmaz'i Sivasspor'a vermeyi düsünmediklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Insallah Haber dogrudur, ve baska takima'da vermezler:)

Bence devamlı oynayabileceği bir takıma kiralanmalı. Alparslanda dahil. Kendilerini ancak böyle geliştirebilirler.

Eğer Aydın ı kiralarsanız hakkımı helal etmem...

Aydını ver alparslanı ver ferdiyi ver..Kewell sakat..Biri sakatlanırsa adnan sezgin oynayacak heralde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt