#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

gitmek o kadar kolaymi aydin sen basarisiz olursa zaten gideceksin aksi takdirde GS desin

3 maç sakatlanmadan oynasın resmi maçlarda , herkesin beklediği Aydın gibi olur. Yalnız vücudunu iyi kullanmıyor gibi geliyor bana ikili mücadelelerde ve nedense en kötü fauller hep ona yapılıyor.

Hiç bi yere gitmez Aydın.Daha çok erken.

Aydın'da hakikaten yetenek var hızlı ve çalımı iyi bilen pas vermesini iyi bilen birisi eger sutları ve paslarıda daha da gelisirse su takımdan bugüne kadar cıkmamıs bir yıldız olur messiye benzer

Aydın'a özel çalışma uygulanıyor umarım işe yarar

hız ve teknik dışında bi özelliği yok yanındakine pas atmaktan aciz..Şutları yok kondisyonu yok..Saha içi zekası düşük..Nerde ne yapacağını bilmiyor..

Aydın gibi çok futbolcu var ben açıkçası aydının bu özellikleri kapatacağına inanmıyorum..3 sene önce aydın neyse şimdidie o..Gelecektede o..Tabi siz buna inanmak istemediği için gelecekteki messi diyorsunuz.. Tabi adam messiyle aynı yaşta..:D

hız ve teknik dışında bi özelliği yok yanındakine pas atmaktan aciz..Şutları yok kondisyonu yok..Saha içi zekası düşük..Nerde ne yapacağını bilmiyor..

Aydın gibi çok futbolcu var ben açıkçası aydının bu özellikleri kapatacağına inanmıyorum..3 sene önce aydın neyse şimdidie o..Gelecektede o..Tabi siz buna inanmak istemediği için gelecekteki messi diyorsunuz.. Tabi adam messiyle aynı yaşta..:D

Arda'da da hız yok iyi hoş diyoruzda cogu macta en az 5-6 atagımızı kesiyo arda kosamıyo bekletiyo topu,aydın eger sutunu gelistirsin pas atmasınada gerek yok kendi gidip atar messi olur cünkü bak messiye kaleciden alıp diger kaleciyi calımlayana kadar bırakmıyor ondan dünyanın en iyi futbolcusu :o

Arda'da da hız yok iyi hoş diyoruzda cogu macta en az 5-6 atagımızı kesiyo arda kosamıyo bekletiyo topu,aydın eger sutunu gelistirsin pas atmasınada gerek yok kendi gidip atar messi olur cünkü bak messiye kaleciden alıp diger kaleciyi calımlayana kadar bırakmıyor ondan dünyanın en iyi futbolcusu :o

Saçmalamayın yaw ne messisi? :D:D

Siz messiyi hız ve driblingden ibaret mi sanıyosunuz.?

Adamın bin bir türlü yeteneği var..

messi'yin sutu da pek iyi degil;)

Ben iyi mi dedim..:D:D

Ama yorumuma göre aydından iyidir..Zaten messi zekasını kullanrak kaleciyi avlayarak atıyor golü bam güm vurmasına gerek yok..

Aydın bu kadar iyise nerde bu adam yau niye atamıyor ligin tozunu..?

Ya ne Messi'si neden bahsediyosunuz ya ? Ulan hiç güleceğim yoktu.

Aydın oyun içi zekası sıfır, Pas sıfır, Şut sıfır. Aydın'da teknik yok. Anca koşuyo ve bir şekilde çalımlıyo adamı.. Aydın'a Messi olucak demek birinci Maradona'ya,2.si Messi'ye,3.sü Futbol izleyicisine ayıptır.

Meksika'ya,Getafe'ye attığı golleri hala unutabilmiş değilim.

Messi'nin şutlarıda paslarıda Aydın'ı 10'a katlar :D

Aydın bugün iyiydi, diri kalabildi bu seferde kondisyon zaafı vardı. Oynadıkca çok daha iyi olcak

topu ayağından aşma münasebetiyle çok top kaybeden biri aydın.

Kendine güveni tam ancak hala bir heyecan içerisinde.

Bu heyecan çabuk karar vermesini engelliyor sanırım.

Oynadıkça açılacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt