#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

ya yapmayın gözünüzü seveyim hepiniz kadar izledim.

aydına verilen şans kadar kimseye şans verilmedi. bu sene ilk 11ine koyarmısın sen kadro yapsan

İlk 11'e koymasan da ilk 18'e kesin koyarsın senin mantığınla ilk 11'e giremeyen her adam yollanmalı o zaman ayrıca yeri geldiğinde de tereddüt etmeden ilk 11 de oynatabilirsin bunu ben değil F.Terim söylüyor,F.Terim diyorsa zaten bize diyecek bir şey düşmez ama ben yine de yazdım.

İlk 11'e koymasan da ilk 18'e kesin koyarsın senin mantığınla ilk 11'e giremeyen her adam yollanmalı o zaman ayrıca yeri geldiğinde de tereddüt etmeden ilk 11 de oynatabilirsin bunu ben değil F.Terim söylüyor,F.Terim diyorsa zaten bize diyecek bir şey düşmez ama ben yine de yazdım.

ne alakası var fatih terim diyosa bize diyecek bişey düşmez. şu lafına tartışmam bile.

ozaman terimin hiçbişeyini eleştirme hakkın yok senin. ne derse o

aydın konusuda benim düşüncemdir bence gitmesi lazım katılırsın katılmazsın mühim değil

ne alakası var fatih terim diyosa bize diyecek bişey düşmez. şu lafına tartışmam bile.

ozaman terimin hiçbişeyini eleştirme hakkın yok senin. ne derse o

aydın konusuda benim düşüncemdir bence gitmesi lazım katılırsın katılmazsın mühim değil

Çok FM oynamanın sonuçları..

Cevap vermiyorum izle yeter sadece bu seneki performansı.

Aydın Yılmaz (2011-2012) - YouTube

kendini geliştirdi kim ne derse desin. arkadaşın dediği gibi fb maçında kaçırdıklarını atsa 11 e bile yazardık o derece

AygfazhCEAAhWrY.jpg

[video=youtube;YfsU25J44QY]https://www.youtube.com/watch?v=YfsU25J44QY[/video]

Bu sezon yıkıp geçecek reis..

Hamit - Melo - Selçuk

Aydın - Burak - Amrabat

:tiphat:

oooo Aydın up lanmış adamım ya bu sezona damgasını vurucak sürati yeter..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt