#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

hep aynı şekilde kaçırmaya devam artık onları atacaksın genç aydın!

Aydinin onunu acalim bizlik oyuncu degil 10 yildir a takimda hala ayni denemeler. yektaya guvenmeli fatih hoca

Bin insana iki fener maçında soldan alda at derecesinde pas gelir mi? Şu vuruşlarını keşke geliştirmeyi denese.

Ben çok'tan biraz az beğendim:) Her ne demekse bu:) Şu son vuruşlarını biraz geliştirmeli, bu sene çok sık forma şansı bulacaktır. Hatta Amrabat-Aydın şeklindeki kanatlar bile iş yapar.

Geçen seneden aynen devam. Yine arka direkten kaçan goller..

Geçen yılki fener maçından aynı pozisyon ilerleme yok bi 5 yılda bu seviyede gider gibi

Adam efsane olacak geçen maç ve şu maçtaki golü atsa . Net söylüyorum Mehmet Battal'dan farkı yok gözümde.

Yaş oldu kaç hala patlama yapamadın Aydın ,adam bir gol atıyor 3 sezonu garantiliyor.Aydın-Sabri sırf alt yapı diye yapışmayın bu adamlara yollayın ,formayı yetenekli gençlere verin..

geçen maçtada tavana dikti volkan ayısı çıkardı şimdi yerden vurdu mert malı çıkardı.

sende ilginçlik var aydın artık at bunları.

2 fener maçı 2 aynı pozisyon ve aynı adam. At artık Aydın..

Adam 100 metre depar atmış Bolt gibi gelmiş topla buluşmuş vurmuş nasip değilmiş gol olmamış şurda yazılan yorumlara ayıptır,gol olacağı varsa geçen sene beşiktaş maçında quaresmayı sırtına alıp doksana çaktığı vuruşun da da oluyor bu işlerde yetenek önemli ama biraz da nasip.

Aydın bugünkü ve geçen golleri atsaydı efsaneydi.Bir golle değil performansla değerlendirin.Girdiği andan itibaren çok etkiliydi ileriye topu çok güzel taşıdı defansa yardım etti.

Devam Aydın! :ka21:

ayıp ya ayıp aydın girdikden sonra defansa müthis yardım etti ve topla cok iyi cıktı hücuma ya cok gelistirmis önceden topu ayağından aşar düşerdi ne yapcağını bilmezdi .. aydın devamm kocumm benimm

Adam 100 metre depar atmış Bolt gibi gelmiş topla buluşmuş vurmuş nasip değilmiş gol olmamış şurda yazılan yorumlara ayıptır,gol olacağı varsa geçen sene beşiktaş maçında quaresmayı sırtına alıp doksana çaktığı vuruşun da da oluyor bu işlerde yetenek önemli ama biraz da nasip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt