#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Elmander kaçırınca : yakışmadı reise

Aydın kaçırınca: ouuwww

Fener maçında kaçırdığı pozisyonun aynısıydı sanki.

Bunları atman lazım Aydın.

cok guzel vurmus da top diregi siyirmis gibi , bir de kafasini tutuyor arkadas :o

kadiköydeki macta, pino ile ciktigmiz macta oyuna girip, kadiköyde bos kaleye akcirmisti

gecen sene ttarenadaki macta gene bos kaleye aticagina daglara vurmustu

bugun gene, amrabat alda at dercessine veriyor, kaleciyi nisanlior

yeter yahu, yeter, son vuruslarda biraz calisma yapin, birseyler yapin yahu

avrupadaki topcular butür pozisyonlarda gerekiyorsa kaleciyide, defansida, ortasahayi da yatirip atiyor o golleri yahu

Sırf defansa yardım ettiği ve hızlı koştuğu için övüyorsanız Bank Asya'da böye 50 tane futbolcu bulursun. Galatasaray gibi takımda oynuyorsun o pozisyonu gol yapacaksın. İki oldu ya aynı takım aynı nokta aynı köşe.

Sırf defansa yardım ettiği ve hızlı koştuğu için övüyorsanız Bank Asya'da böye 50 tane futbolcu bulursun. Galatasaray gibi takımda oynuyorsun o pozisyonu gol yapacaksın. İki oldu ya aynı takım aynı nokta aynı köşe.

Abartma Çağatay , Amrabat'ın Necati'ye kaldırdığı kafa topunda topu nasıl götürdüğünü görmedinmi. Takımda 2 tane gerçek kanat oyuncusundan birisi. Tamam belki 11 futbolcusu değil ama kesinlikle kulübe için bir güç. 10 tane Emre'ye değişmem Aydın'ı.

madem gelişine vurma becerin yok topu durdur öyle vur..................................

Olmadı yapacak bir şey yok. Sağlık olsun.

Her fener maçında böyle pozisyona girmesi çok manidar.

Hocamızın Aydının kaçan pozisyonu sonrası Allah belanı versin Aydın dediğini dudaklarında okudum :D yada vermesin demişti :D

trabzon maçında gol atamadı diye m.batdal ı silen f.terim hocamız aydın yılmazın birbirinin aynı %100 lük golleri kaçırmasına ne yapacak merak ediyorum..

Pozisyonu kaçırması dışında çok iyi oynadı kaç metre top sürdü adam.Şu anki hali Yektanın çok önünde kanat olarak

Aydın kendini KESİNLİKLE GELİŞTİRMİŞ. Kontraya çıktığımız 2 pozisyonda Messi'nin top sürüşünü görür gibi oldum. Aydın yine çok hızlıydı ama topu ayağından açarak sürüyordu. Bugünkü pozisyonlarda top ayağına yapışmış gibiydi resmen. Bariz olacak bu adam uzun sürdü ama olacak:b5:

Bu takımda Aydın'dan başka o golü kaçırabilecek oyuncu yok. Çünkü Aydın'dan başka o kadar kısa sürede oraya intikal edip pozisyon yakalayacak adam yok.

Fatih hoca ana avrat kalayladı gibi okudum ben dudağını ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt