#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Oynadığı sürede gayet iyiydi Aydın Yılmaz'dan Ronaldo performansı bekleyenler var herhalde?

Terim bu adamda bizim göremediğimiz neyi görüyor acaba?

Topu bazen gerektiginden fazla tasiyor, daha cabuk dikine pas verip ver kac yapsa daha iyi olur.

Bi gol attın 5 sene sözleşme kaptın en son beşiktaş maçında da golünü yazdın burda da atsaydın golü sanırım klübü sana devredicektik. Allah biliyor doğruyu yanlışı gösteriyor :)

2 fb maçında aynı poziyondan 2 kere kçırdı.kaleye vururken bak be biraz

Adam iyi oynadı gol kaçırdı diye neyin kafasını yaşıyosunuz Elmander'in kaçırdığı daha netti üstelik Elmander forvet.

ben o pozisyonu tekrar izledim.aklımda kalan amrabatın mükemmel pası ve aydının müthiş aklı,zamanlamasıyla orda olması.bi anda ortaya çıkıyo,ok gibi fırlıyo şerefsizim.o golleri de atacak elbet.

Aynı pozisyonda o golü ancak çok üst düzey kanat adamalrı atar adam zaten olanca hızıyla topa doğru hamle yapıyor.Kaleci de Aydın'ın gelişini görüp pozisyon alıyor o pozisyonda takımımızın herhangi bir oyuncusu olsa zaten o topu ya ıskalayacak ya yakalayamayacak sonra olsun be aslanım deparın yeter aslanım diye pohpohlanacaktı.Aydın Türkiye liginde o pozisyonu yakalayabilecek sayılı adamlardan.Atmayı da öğrenirse zaten sağ açığa banko Aydın'ı yazarız.

Size Mustafa SARP gibi arka direk golcüleri lazım galiba geriye dönük yorumları okudum da evet evet size arka direkçi M.SARP lazım topa bile vuramaz ama arka direğe gelen topları gol yapar e Allah bereket versin bize de o lazım zaten değil mi...

AY7 , amrabat gibi suratli sol kanatta panpasi oldu bir iki mac beraber oynasinlar yardirirlar bir o kanatta bir bu kanatta !!

kardesim, sanssizmisin, beceriksizmi bilmiyorum ama biz genc futbolcu harcamayiz..

umarim bidahkine buldunmu yazarsin.. efsane olacagin yerde 2 kere bu sansi teptin.. hayirlisi diyorum..

ilk macta yenilmistik simdi hasar yok, ama gol yesek sonun kotu olurdu gibi..

Hala Genç Aydın mı diyorsunuz koca adama ve beklentiniz var ise denecek bir şey yok.

O golü atamamasının sebebi bana göre yok,sadece o da değil 3-2 çıktığımız bir poziyonda da eğer ilk pozisyonda Necati'ye atsa topu karşı karşıya kalıcak Necati neredeyse.

Yani tamam hızlı zart zurt ama yok işte bitirici bölgede bu adam iş yapmıyor ve yapmıyacaktır da.Yapsa da 1 maç iş yapar 10 maç bize saç baş yoldurur o tarz istikrarsız bir adam.

Elmander kaçırınca : yakışmadı reise

Aydın kaçırınca: ouuwww

Elmander'in kredisi ile Aydın'ın ki bir mi, Aydın 5 senede 3 maç oynadı/oynamadı, Elmander hemen her maçta canını dişine taktı, geçen senenin en önemli oyuncularından biriydi.

Aydın'ı savunmak için başkasına laf etmeye gerek yok.

Elmander'in kredisi ile Aydın'ın ki bir mi, Aydın 5 senede 3 maç oynadı/oynamadı, Elmander hemen her maçta canını dişine taktı, geçen senenin en önemli oyuncularından biriydi.

Aydın'ı savunmak için başkasına laf etmeye gerek yok.

skor 1-0 iken Elmander forvet olmasına rağmen o %100 pozisyonu değerlendiremedi. Atsa belki maç farka gidecek 5-6 olacak belki Engin kırmızı görmeyecekti vs vs... Ama Elmander'e bi şey diyen yok.

skor 3-2 son dakikalar ve Türkiye'de Aydın'dan başka kimsenin o pozisyona giremeyeceği bir pozisyona giriyor ve golü kaçırıyor. Ama Aydın sanki maçı rakibe vermiş gibi eleştiriliyor.

Bu haksızlıktır ve vicdansızlıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt