#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Etkiler tabiki ya.. Aydin bu takima lazim! Aydinin oynadigi kanatta baska bir futbolcu ondan aldigimiz verimi veremez bugünki kadroda.

bu soruya gorusumu yazmak istedim.Eger suan aydin giderse bence bizi cok etkiler.Ozellikler kewellin sakaatlanmasindan sonra (ne zmn donecegi belli degil)Ardanin sol kanatta kalacagi kesin,ve o bolgeye monte edilecek tek pyuncu aydin.Aydin hem hizli hemde teknik oyuncu.Hatalari varmi tabiiki ozellikle final paslari basarisiz ama oynayarak bunu asacaktir.

Hay gözünü seveyim kardes..

Yönetimde zaten Aydin seferberligi yapti, Aydin düzelecek en az Arda kadar iyi bir futbolcu olacak.. Sonra sol kanatta Ardami oynasin yoksa Kewell mi diye teredütte kalacak t. direktör..

Ben gördüm Ribery;)

Ribery boş adammıydı?3.ligde oynadığı oyunla dikkat çekip metze gitti..Metz in en iyi oyuncularından biriydi oynadığı zaman..Kimse 21 yaşından boş boş oturup parlayamaz..Fransadan bir çok kulüp istedi.Galatasaraya transferide özhan canaydının fransız iş adamlarıyla olan ilişkisinden kaynaklanıyor..

Bak ribery bunları yapıyodu aydının yaşındayken..

https://www.youtube.com/watch?v=7igOr8BFLOk

Aydinda bos adam degil onur.. Sinan Meiraya kefil olmusdu bende Aydina kefilim:D

Ribery boş adammıydı?3.ligde oynadığı oyunla dikkat çekip metze gitti..Metz in en iyi oyuncularından biriydi oynadığı zaman..Kimse 21 yaşından boş boş oturup parlayamaz..Fransadan bir çok kulüp istedi.Galatasaraya transferide özhan canaydının fransız iş adamlarıyla olan ilişkisinden kaynaklanıyor..

Bak ribery bunları yapıyodu aydının yaşındayken..

https://www.youtube.com/watch?v=7igOr8BFLOk

Luca Toni ve Miroslav Klose

00000-6.jpg

Aydın'nın ayakkabıları :)

Luca Toni ve Miroslav Klose

Luca toni benim gözümde hala kazma..:D

Yıldız felan deil o boyu sayesinde etkili oluyor..Zaten yıldız olmadan öneceki performansıyla bir farkı yok..

Eh abi klose sonradan felan yıldız olmadı Kaiserslautern'de çatır çatır topunu oynadı..

Sonuçta bu önemli değil iyi olup büyük takımlarca geç farkedilmek ayrı şey...Bi şey oynamadan yıldız olacağını sanmak ayrı şey..

Aydın bu havasıyla bi şey olamaz..Adamda lincoln ve Ardadan daha fazla hava var..:rolleyes:

Bana daha soluk yeş,,l gibi geldi ilk ayakkabıların olması daha ağır basıyor..Keşke ayakıbıların hakkını verebilse..:D

Zevksiz son yıllarda gördüğüm en kötü ayakkabılardan biri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt