#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Bence Aydın bugün sırıtmadı kesinlikle rotasyonda çok yararlı olacağından şüphem yok ama 11 oyuncusu değil bence ...

Bu gün çok azimliydi, oyuna hareketlilik getirdi. Oynamak isitiyor artık bu kesin.

herşeye rağmen aydında gelişme var iyi bir oyuncu olacak inş

Ayakkabılarını değiştirirse daha iyi olur. Sürekli kayıp düştü.

aydin bugun iyi degildi, cok iyiydi..

emre colak ile birlikte macin adamiydi.. bu sene cok is yapacak..

Amrabat'tan katbe kat iyiydi bugün için. Ama kendine oynamadığı için göze batmadı.

Artıları:*Pas hatası yapmadı neredeyse.. *Aldığı topların tamamını olumlu kullandı.

*6-7 tane top kapıp sadece 2 tane top kaptırdı. Kaptırdığı topların da peşine düşüp geri almasını bildi.

Eksileri: Mahalledeki abileriyle maça çıkmış çocuk psikolojisinden kurtulup saha içinde biraz daha yırtık ve bencil olmalı. Futbol aşırı efendiliği kaldıran bir oyun değil maalesef.

Aydın bugün o kadar iyi oynadı ki maca sağ kanatta basladı, rüzgar gibiydi. Sol kanada gecti yine cok iyi oynadı. Bu performansıyla Fenerbahce dahil ligdeki tüm takımlarda banko oynar. Nazar değmesin.

cok iyiydin be oğlum ikili mücadele olsun top calma olsun yardımlasma paslasmada olsun aydın bugün süperdi abi.

Hep böyle oynarsa ilk 11'i zorlar. O kadar çok iyi oyuncumuz varki kimin yerine oynasa ama bununda oynaması gerek diyorum ;)

şaşırttın bugün bizi aydın. hem ilk on bir hem bu performans. ama sinyallerini veriyordun dur dur hakkını yemiyek :oks:

fatih terim isimlere bakmaz, kim iyiyse o oynar.. hamit, elmander ve amrabat yedek oturursa hic sasirmayin.. hocanin 1996-2000 donemini hatirlamayan genc Galatasaray'lilar da bu sene ogrenirler hocanin karakterini :)

o donem kadro en az bunun kadar, belki de daha iyiydi ama kim oynarsa oynasin hic sikayetim yoktu.. arada bir ulan hasan sas, hakan unsal, umit davala yedek oturuyor yahu, bu nasil kadro falan derdim :)

Hakan Balta'yla birlikte bu takıma yakışmıyorlar, yine beğenmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt