#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Bugünün nadir iyilerindendi..özellikle ilk yarım saat fırtına gibi esti,daha sonradan birkaç top ezdi,toplar arkasında kaldı falan ondan sonra oyunu düştü..

Bu kramponlarla olmaz, net. Değiştir aslanım şunları, sürekli kaydın durdun.

İlk yarıyı seyredebildim bir olumlu hareketini göremedim.Aynı tas,aynı hamam.

bence cok ta iydi, biz takim olarak bugün iyi degildik o yüzden tek Emre ve Umut cok iyi gözükebildi. Aydin yine iki kere mi ne öyle bi yerde durdu ki, tam gol atacakti kaleci yetisti, ve bunu seviyorum iste, artik nerde duracagini nereye kosacagini biliyor, bugün olmaz yarin gol olur sonra yine King Aydin dersiniz

Maçı izleyemedim, yorumlara bakayım dedim ama bu kadar karmaşık bir yorum tufanı ilk defa görüyorum. Bu ne lan? Biri "milli takıma bile seçilir" demiş, diğeri "muhteşem oynadı" demiş, bir sayfa atlıyorum "aynı tas, aynı hamam", "takıma yakışmıyor" falan. Böyle bir şeyi de ilk defa görüyorum.

Eskiye göre çok kuvvetli belli oluyor

İlk yarı neydi o ayakkabılar

Yerden kalkamadı

İkinci yarıda değiştirdi zaten

#7 Aydın Yılmaz

Maçı izleyemedim, yorumlara bakayım dedim ama bu kadar karmaşık bir yorum tufanı ilk defa görüyorum. Bu ne lan? Biri "milli takıma bile seçilir" demiş, diğeri "muhteşem oynadı" demiş, bir sayfa atlıyorum "aynı tas, aynı hamam", "takıma yakışmıyor" falan. Böyle bir şeyi de ilk defa görüyorum.

Aydın düşmanları :)

İyi oynadı, sol tarafa geçince fazla verimli olamadı.

Gecen seneden devam ediyor.

Geçen yılki performansını devam ettiriyor sadece bir seviye daha atlaması gerekiyor.

Hala birçok insan Aydın'a önyargılı bakıyor. Yorumlardaki değişkenlik bu yüzden.. Maç başı 2 gol, 2 asist yapmadığı sürece Aydın'ın iyi olduğu konusunda mutabık olamayız heralde.

sorumluluk almadığı için göze batmıyor fakat iyi oynadı arada temposunu ayarlamalı ve kanat varyasyonlarına girebilmeli boşa giden yıllar olmasa şuanda eksiksiz olabilirdi ama sevindirici şekilde forma mücadelesine devam ediyor

A07wm1KCIAAH_9m.jpg:large

eskiye ghöre cok daha iyi oldugu ortada ama 4-4-2 sisteminde sagda oyniyorsan, top kayiplarini minimuma indireceksin, öyle aldigin gibi topu kaybetmek olmiyor, direkt rakibin sans buluyor bunu yaptigin zaman.

topla biraz daha iyi olmasi lazim, pas konusunda gelistirmesi lazim kendini, 4-4-2 de sagda aydin olacaksa, top kayiplarimiz minimuma indirilmeli.

macin tekrarini izliyorum su anda, adam hava toplarda cok iyiye gidiyor, ilk yarida yükseldigi tüm kafa toplarini almis herif valla, baya sasirtici.

Aydın ilk 11 olmasa bile 18 için iyi bir yedek, iyi oyununu gollerle süslemesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt