#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

tamam iyi yedekte allah askina aydin su 7 # yi baska birisine ver artik :o

Onu kimse yildiramaz,

Seneler boyu Cimbom'un yakasini birakmaz,

Adam gecerken kafasini kaldirip bakmaz,

Ruzgarin oglu Aydin Yilmaz!

nedense icimden bjk macinin onun maci olacagini söylüyor. :yup:

aydının ev hayvanat bahçesi gibi yengenin twitterdan fotoğraflarına bakıyodumda full hayvan :D

Bu adama pas atmıyolar. Adamın ayağından çok eli yoruldu kaldırmaktan. Güvenmiyorlar mıdır nedir hep soldan gitmeye çalıştık. Amrabatın gereksiz ortalarıyla Emrenin fantastik uzun toplarıyla topu ezdik. Melo gibi topu soldan sağa tek pasla taşıyacak bi adam olsaydı herşey farklı olurdu tabi.

Oyuna sonradan dahil olduğu maçlarda, güzel oynama geleneğini sürdürdü. Hamit şu sıralar formsuz, onun yerine ilk 11'de oynayabilir.

Ben beğendim. Takımdaki en net sağ açık şuanda...

Hamit'in yerine oynamalı artık bizde sağ kanadı götürebilecek kapasitedeki tek oyuncu A7 dir.

Ne oynadı bugün ya adam topa değmeden bitirdi maçı Hamit'i beğenmedik Aydın iyice yok oldu sahadan.

Pek bişi oynamıyor gibi ama Şuandaki formu ve isteğiyle Hamitten daha çok hak ediyor formayı

nf5top.jpg

Ben bu Aydın'dan nefret ediyordum işte. Öyle böyle değil. Adam oynadıkça takımda kaldıkça çıldırıyordum. Ama 2012'den sonra kendini çok sevdirdi bana. Kendini çok düzeltti. Süper bir yedek haline geldi. Çalımları kıvrak hareketleri düzgün koşuları vardı yine Beşiktaş maçında. İlk 11'de oynasa yine katkı verir.

Ben beğeniyorum Aydın'ı sonradan girdiği maçlarda çok işimize yarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt