#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

adamım ya daha çok kaleyi düşünmeli çok kaliteli çocuk Allah yardım ederde bari bizde o kadar sabrettik bu çocuğa yüzümüzü güldürür sonunda belki

bunu begenmeyen bir tek ben varim sanirim forumda.

pas oyunda etkisiz, faul yapip duruyor.

arasira bir hizlaniyor, o kadar.

bu adamın başarılı olmasını istiyorum. kendini geliştirdiği gerçek ama hala eksikleri var iyi olabilir şut çalış birader hep kaleye gitmeyi dene. şansın bol olsun

bu adamın başarılı olmasını istiyorum. kendini geliştirdiği gerçek ama hala eksikleri var iyi olabilir şut çalış birader hep kaleye gitmeyi dene. şansın bol olsun

Bence en büyük eksiği o sürekli her zeminde kayan kramponları.Krampon değil buz pateni mübarek.

en önemlisi adam geçemiyor pas atamıyor bence en büyük sorun bu... iki top yardırdı diye önü boşken millet çoşmuş yine :asd:
Adam geçemiyor, pas atamıyor, birebir mücadelelerde etkisiz, pres yok, top çalamıyor denese faul oluyor kart görüyor. Bazen hızını aldığında tehlikeli olabiliyor ama son vuruşları her zaman iyi değil.

sağından atıp solundan kaçtığı bi pozisyon vardı ki bjk maçında ibretlik boş alan topçusu diyenlerde gitsin buz hokeyi izlesin pls

adamın geçen seneden bu yana oyuna girdiği her maç ya geride yada berabereyken rakip savunmalar kapanmışkendi hep ama bi çoğunda etkiliydi ona rağmen

[video=youtube;YfsU25J44QY]https://www.youtube.com/watch?v=YfsU25J44QY[/video]

Paylaşalım bidaha inşallah bu sene milli takımda oynayacak.

A1X92zDCQAEPMN8.jpg
A1eq7MYCIAAZKBS.jpg:large

Fatih Terim bu isteksiz adamdan bile iyi bir yedek çıkardı ya,helal olsun Fatih hocaya tartışmasız en iyi teknik direktör Türkiye'deki.

aydın aydın aydın.iyi bi kanat oyuncusu var GS yın..hemde altyapı çıkışlı.:tiphat:

İyiydi etkili oldu girdikten sonra.

Bugün rakibini hızlıca geçip Burak'a attığı ve daha sonra Amrabat atacakken defansın son anda müdahale ettiği pozisyon yeter bence. Rakip yorgunken Aydın çok yararlı. Hamit'in yerine Aydın girmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt