#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Kim ne yaptı bu maçta da ısınmadan giren Aydın'dan birşeyler bekliyorsunuz ? En azından Amrabat'tan iyiydi, çıkana kadar ki Hamit'ten iyiydi..

Ahahaha Aydın'a eleştri geliyor inanamıyorum :D Bu maçta Aydın'dan başka oynamaya çalışan adam var mıydı acaba?

Braga maçında ilk onbirde başlaması gerek bence.

yıllarıdr aydına verilen şansın binde biri herhangi bir oyuncuya verilseydi en azından takım bir oyuncu kazanırdı,yazık şu takıma herhalde aydının galatasaraya yüklü bağış yapan bir akrabası var,yoksa baba oğula vermez bu kadar fırsatı....

sahada toptan kacmayan, toplu topsuz kendine alan yaratan tek adamdi

tabi unutmusum kaka gibi olmasi lazim burdaki veledlerin begenmesi icin

knobhedz

Faydasız, boş, leş, kötü diyenleri anlamıyorum lan cidden. Messi bile orta sahanın iş yapmadığı bir takımda tam performans oynayamıyor, bugün cidden çok kötü olan takımda aradan sıyrılan bir adam Aydın. Topu alıp, dikine giden tek adamdı resmen. Diğerleri kaçarken Aydın ileriye oynamaya çalıştı, top sürdü, toptan kaçmadı.

Aydın'ı böyle gördükçe çok şaşırıyorum. Yıllardır ne yaptığını bilmeyen, özgüvensiz ve takımı iplemeyen bir oyuncuydu çünkü.

Aydina bugün laf atanin, ya futboldan anlamadigini, yada sadece Aydin'dan hoslanmadigi icin ona salladigini düsünüyorum. Bugünki oynayan takimda bu laflari hak etmeyecek oyuncular varsa, bunlarin basinda Aydin gelir.

aydından hiçbir zaman hoşlanmadım, bugüne kadar ne yaptı ki galatasaray için, onun kadar şans tanınan başka bir futbolcu olamamıştır heralde takımda. bunca yıldır bir aşama bekledik ama bir türlü bunu gerçekleştiremedi, ilk onbir oyuncusu olamadı.bir kanat adamı olarak orta yapmayı hala ögrenememiş olması bile hoşlanmamam için yeterlidir.

Beğenmedim bugün, olmadı Aydın.

Cafe' de İlluminati başlığı olmuş bırakın bir şey yazmayı, okumadım bile, bu tür şeyler bana saçma geliyor. Haksızmışım, artık anladım ki İlluminati var! :D

Fayda sağlayan hiçbir aksiyonu yok . Konya ve Beşiktaş maçı dışında skora katkı yaptığı maç yok gibi . Avrupa ligi elemeleri mi hazırlık maçı mı neydi sol açıkta oynayıp 2-3 asist yapmıştı bide, onu saymıyorum.Madem Aydın sahada herşeyi deniyor ama yapamıyor Sabri'nin suçu ne ?

dün beni hayal kırıklıgına ugrattı.niyeti degil yaptıkları açısından.önceki aydınla kıyaslamam bile ama artık istatislige geçen bir şeyler yapmalı

istikrarsız. sadece dünkü maç için konuşmuyorum. tüm kariyeri boyunca istikrar yakalayamamış, Fatih Hoca haricinde hiç bir dönemde gelişme sağlayamamış. bal yapmayan arı sözüne gayet utan bir futbolcumuz. Galatasaray' ın oyuncusu bana göre değil. 25 yaşından sonra bir Ronaldo, Valencia çıkmayacağına göre artık yeni alternatifler denenmeli onun mevkiinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt