#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Çataldan dönen şutu hariç, bilindik etkisiz Aydın.

Valla oyuna girer girmez takımı hareketlendirdi desek yeridir. Gayet iyi oynadı. Ah bir de o şutu girseydi..

Helal olsun lan. Her topu aldığında dikine gitti. Takımın en iyisi dediklerimiz gibi yana, geriye oynayarak, kaçak oynamadı. Oyunda kaldığı sürece Eboue ile birlikte en iyimizdi.

Eboue ve Emre Çolak ile beraber bugün bizim takımın en iyisiydi.

Helal koçum süperdin yine... aouwwww diyenleri ise salla gitsin... aynen devam et...

Ulan helal sana Aydın seni kadroya yazdığım zaman benimle dalga geçen futbol bilginlerinin suratına tokat gibi inmiştir inşallah bu oyunun..

Aydın >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Amrabat tartışmam bile...

aydın iyi : )

Bir şeyler yapmaya çalıştı en azından. Gol atmaya çalıştı.

aydından ol-maz açık ve net

sağ kanatta leşti

SOla geçti bişeyler yaptı

Ama ne olursa olsun amrabatı çıkarmazdım.Heleki sol kanata aydın çekilecekse hiç çıkarmazdım.Bizim bildiğimiz amrabat her zman solda bişeyler yapan amrabattı

aydından ol-maz açık ve net

Ya tartışmaya falan girmeyeyim diyorum ama, bu " olmaz " dediğiniz adam, takımı hareketlendiren tek adamdı. Destek gelmeyince de bir yere kadar artık. O şutu gol atmadı diye ise bu lafınız, o daha inandırıcı bir sebep olur.

Abi saçmalıyor bazıları çok feci şekilde, maçın stresine veriyorum. Şu maçta en iş yapan adamlardandı kesinlikle. Bu kadar önyargılı olmayın ya, en kral olarak lanse edilen adam 5-6 hafta top oynamasın, 10 tane kötü hareket yapsın, sonra ki en ufak hareketinde kendini belli etti, ooo çok yetenekli falan diye yorumlar yapılır, en önyargılı yaklaşabileceğiniz adam en iyi oynayanlardan olsun, 10 tane iyi bir tane kötü hareket yapsın, en kötü hareketi 90 dakikaya yayılır, kötü oynadı diye lanse edilir. Bırakın Allah aşkına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt