#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

AYDIN: RİJKAARD BİZE GÜVEN VERİYOR!..

Ermenistan ile oynanan Ümit Milli maçta uzatma dakikalarında attığı golle galibiyeti getiren Aydın, Galatasaray'daki geleceği için umutlu.

NtvSpor'un haberine göre; Galatasaray alt yapısından yetişen Aydın Yılmaz, Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediye Spor'da kiralık olarak forma giydikten sonra 2008-2009 sezonunda yeniden Galatasaray'a geri dönmüştü.

Genç oyuncu Frank Rijkaard'ın takımın başına geçmesiyle bu sezon sarı-kırmızılı forma ile başarılı bir grafik sergiliyor. Aydın "Bu sene güzel geçiyor, eksiklerim var ama daha iyi başladım. Maç oynama şansı bularak kendimi daha iyi yerlere getireceğim" dedi.

Aydın, Rijkaard'ın genç oyunculara şans vermesinin takıma güven verdiğini belirtiyor. Aydın Yılmaz "Hocamız gençlere görev veriyor ve bize güveniyor. Buda bize güven veriyor." diye konuştu.

Son haftalarda yaşanan puan kayıplarını da yorumlayan Aydın, Trabzonspor maçı ile çıkışa geçeceklerine inanıyor.

AYDIN: RİJKAARD BİZE GÜVEN VERİYOR!.. | Maraton.com.tr

Çok hızlı ve kıvrak.Arda'nın daha az teknik ama daha çok hızlısı.Bence kısa kendini hergün daha çok geliştiriyor.1-2 yıla vazgeçilmez oyuncumuz olacak.

Bu çocuk bir türlü patlama yapamadı.

Her maç en azından 7 oynamayı öğrenmeli.Sizede oluyormu bilmiyorum ama Aydın oynarken nedense güvenemiyorum ona.

aydin in en nefret ettigim yani cok ruhsuz ya ya biraz da canli hirsli ol dun oyuna girdi bi pres yap deli gibi kos ne bu ruhsuzluk

Rijkaard'ın oynatma ve güvenme ısrarıyla istenilen düzeye sezon sonu ulaşacak, seneye de banko oynayabilecek kapasiteye gelecek.

İNANIYORUM ....

Rijkaard bi adamda ısrar ediyorsa, o adam bilin ki kalitelidir.

Stili tam 4-3-3'e uygun, ortaları düzgün ve dribblingleri iyi birisi. Gelişip istenilen düzeye gelecektir inşallah.

cok zor,

iyi futbolcu olabilir ama bi sabrinin ruhuna bakkkkk bi aydinin

adam hayalet ya

Rijkaard'ın oynatma ve güvenme ısrarıyla istenilen düzeye sezon sonu ulaşacak, seneye de banko oynayabilecek kapasiteye gelecek.

İNANIYORUM ....

Rijkaard bi adamda ısrar ediyorsa, o adam bilin ki kalitelidir.

Stili tam 4-3-3'e uygun, ortaları düzgün ve dribblingleri iyi birisi. Gelişip istenilen düzeye gelecektir inşallah.

Aynen zaten amaç bu sen parlatacaksın iyi veya kötü alan çıkacak bu durumda biz zararlı çıkmayacağız her sene böyle yapsaydık Ajax gibi olurduk biz napıyoruz sövüp sövüp yolluyoruz futbolcuları

abi bu adama sabrede sabrede sabır taşı çatlıyacak :D bi numara yok bunda bence. bunun yerine alparslan erdeme sabır gösterselerdi bence daha iyi olurdu.

Aydin cok yetenekli, ama cok istikrarsiz. bir mac guzel oynuyor, 5 mac yok

Herkes futboldan çok iyi anlıyor gerçekten. Aydın yetenekliymiş ama ruhsuzmuş. Robinho da ruhsuz, ne olmuş yani.

Aydın bugün forma bulabilir iyi değerlendirir umarım.

Aydın penaltı yaptırdı çok iyi fakat bir pozisyonda o orta hiç yakışmadı üstelik bomboşken içeri girmeliydi heyecana mı yenik düştü bilemiyorum fakat umudum devam ediyor,top kontrolünde eksikleri var zaman kaybediyor topu tutana kadar çalışmalı ama umut var.

Yok ya bu çocuktan birşey olacağı yok.Hızı hariç extra birşeyi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt