#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Ahh Aydın orda o golü atacaktın kahramanımız olacaktın

Aydin heyecanina yenik kaldi ve kaydi o sutu cekerken.

o pozisyon kadıköyü onlara dar ederdi ..ancak

maç öncesi baroni denen şahsın hareketlerini görünce endişeye kapıldım açıkçası..sonrası malüm.sol çapraz olsa kewell yazmıştı bu golü..malesef üstüne bir şey koymadı aydın ...ancak sadece bekleneni veremeyen o değildi tabi oda ayrı bir konu.. alkolün miktarı artmasaydı uyku imkansızdı.

önce samiyende sonrada aslantepede perişan edici bir skor şart ancak herşeyden önce psikolojik üstünlük şart..takımın ritminin bir miktar bozulduğu ve öncemli eksikler verdiğimiz ise diğer bir gerçek

Pozisyonu baştan izledim..O kadarda net değil..Kaleci iyi yer tutmuş solunda iki oyuncu var çok iyi vursa bile büyük ihtimal kaleci kapattığı köşeden çıkaracaktı..

Pozisyonu baştan izledim..O kadarda net değil..Kaleci iyi yer tutmuş solunda iki oyuncu var çok iyi vursa bile büyük ihtimal kaleci kapattığı köşeden çıkaracaktı..

Bu birşeyi değiştirmez.Belki içeri alacaktı,sekicekti bizden biri tamamlayacaktı falan.Kadıköy'de pek olmaz böyle şeyler evet ama futbolda herşey olabiliyor.Çok fazla şans verildi Aydın'a ama hiç değerlendirmedi.Dün de hayatının fırsatını kaçırdı.Kendine yazık etti.Keita yokken yine forma bulucak,bir daha da şans gelmez.

Orada topun üstüne vurmak intihardır onu yaptı,ayağının içiyle sert plase vuracaktı işte kolay tabi konuşmak ama G.Saray oyuncusu en azından kaleciyi nişanlamak zorundadır arkadaş.

abicim kilit vurun buna,alparslan erdeme,serkan kurtuluşa :D resmen kanser olma adamları. illet bunlar illet :)

Yine başa döndük Aydın yine hırs yok, istek yok

Bunu bu maç için söylemiyorum. Son birkaç maç için

Serdar Eylik çok daha fazla hakediyor formayı

serdar eylik veya emre çolağı oynatsınlar daha iyidir ya. bunlara verilen şanslar caruscaya verilseydi adam belki de daha iyi olurdu :D

Aydın ancak B.Ş.B de oynar oda Abdullah avcı onda çok ısrar ederse ama Aydın Galatasarayda oynayacak kapasitede değil.Allah bazı insanları şanslı yapar işte onlardan biri de aydındır.Nasıl Galatasaray forması giyer hayret ki ne hayret.

Başka maçlardakş oynayışını eleştirin ancak o topa orda öyle vurdu diye aydına sallamak kadar ahmakça bir davranış yok..

Pozisyona fazla takilmayin, bunlar futbolun icinde olan sanssizliklar. Misal Anfield'da Hakan o son dakikalar da buldugu 2 pozisyonu gole cevirebilseydi Liverpool'a tarihinin hezimetini yasatirdik. Ama olmayinca olmuyo iste. Zira Aydin'in durumu bambaska birsey. Bu adam gercekten kabiliyetsiz bir futbolcu. Sittin kere yazdim, Aydin Galatasaray icin ciddi bir zaman kayibidir. Birakin IBB'yi hir bir sekilde 2. lig'de oynayacak kapasitede bir oyuncu degil Aydin.

Kötü vurulur da o kadar kötü vurulmaz ama.

geciniz hic guvenmedim guvenmeyecegim

ruhsuz futbolcu istemiyorum istedigi kadar yetenekli olsun

En sonunda beklediğimiz patlamayı yaptı. Patladı patladı ama elimizde patladı. Anadolu yolu gözükür bu sene sonunda.

Pozisyona fazla takilmayin, bunlar futbolun icinde olan sanssizliklar. Misal Anfield'da Hakan o son dakikalar da buldugu 2 pozisyonu gole cevirebilseydi Liverpool'a tarihinin hezimetini yasatirdik. Ama olmayinca olmuyo iste. Zira Aydin'in durumu bambaska birsey. Bu adam gercekten kabiliyetsiz bir futbolcu. Sittin kere yazdim, Aydin Galatasaray icin ciddi bir zaman kayibidir. Birakin IBB'yi hir bir sekilde 2. lig'de oynayacak kapasitede bir oyuncu degil Aydin.

He tabi yahu oyle. O yuzden Rijkaard Elano'yu cikarip Aydin'i aldi 2-1 gerideyken de mi canim? :rolleyes:

Su forumda en gicik oldugum sey herkesin taktigi veya bayildigi birkac oyuncu oluyor, en ufak hareketinde agizlarindan geleni saydiriyorlar, veya goklere cikariyorlar. Serhat Baris'a gicik diye demedigini birakmiyorsun ama Aydin konusunda ondan asagi degilsin.

Aydın sana hiç kızmıyorum. Takım olarak zaten futbol oynayamadık. O pozisyonda heyecanlanıp dışarı atmış olman normal. Kazım Kazım 5 tane öyle dağlara taşlara vurdu. Eğer biraz sürüp içeri açsaydın yada vursaydın 2-2 olacaktı ama Kadıköyde bu stresle zor. Direk gelişine vurdun ayağına otursaydın Kral olurdun ama herkes sein kötü olduğunu düşünüyor atamadığın için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt