#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Bol bol sut calismasi lazim. Iki mactir kritik yerlerde topa vuramiyor.

O kadarda abartmayın rezalet değildi..Ben güveniyorum Aydına..

Şut çalışıp azcık vücut yapması lazım. İkili mücadelelerde çok zayıf

Eksikleri var doğrudur,

ama bardağın dolu taraflarıda var.

Önceki senelere oranla inanılmaz bir gelişim var Aydın da.

Şuan da 11 i zorlayamaz.Ama zamanla o kıvamada geleceğini düşünüyorlar.

Aydından hiçbir şey olmaz verin bir anadolu takımına da onlarıda sabote etsin.Düşman bir kulüp yok mu verelim aydını?

Aydından hiçbir şey olmaz verin bir anadolu takımına da onlarıda sabote etsin.Düşman bir kulüp yok mu verelim aydını?

Ya kardeşim kusura bakma da sabah sabah girmişsin tüm futbolculara tek tek kötü yorum yapıyorsun felaket tellalı gibi.Biraz kendinize gelin ya.Bu Aydın her izleyenin ''Arda'dan çok daha iyi'' dediği adam değil mi?Rıjkaard bu adamda birşeyler görüyorki oynatıyor.Sezon başındaki Netanya maçında ne kadar istekli oynamıştı.Takımı adeta tek başına sırtlamıştı.Biz bu çoçuğa o hırsı,azmi kazandırırsak nasıl bir yetenek kazanacağımızı biliyormusun?

Ya kardeşim kusura bakma da sabah sabah girmişsin tüm futbolculara tek tek kötü yorum yapıyorsun felaket tellalı gibi.Biraz kendinize gelin ya.Bu Aydın her izleyenin ''Arda'dan çok daha iyi'' dediği adam değil mi?Rıjkaard bu adamda birşeyler görüyorki oynatıyor.Sezon başındaki Netanya maçında ne kadar istekli oynamıştı.Takımı adeta tek başına sırtlamıştı.Biz bu çoçuğa o hırsı,azmi kazandırırsak nasıl bir yetenek kazanacağımızı biliyormusun?

Dostum haklısın da o da biraz hırslı olsun netanya maçından sonra hiç hırs kalmadı. Yetenekli olduğunu bende kabul ediyorum ama maç sırasında suratına bakıyorum bana "dünya yansa umrumda değil" imajı veriyor. Ya iyi oynamasın ama hırslı oynasın bende derimki çocuk çabalıyor bir şeyler yapmak istiyor. Ama ne iyi oynuyor nede çabası var.

Dostum haklısın da o da biraz hırslı olsun netanya maçından sonra hiç hırs kalmadı. Yetenekli olduğunu bende kabul ediyorum ama maç sırasında suratına bakıyorum bana "dünya yansa umrumda değil" imajı veriyor. Ya iyi oynamasın ama hırslı oynasın bende derimki çocuk çabalıyor bir şeyler yapmak istiyor. Ama ne iyi oynuyor nede çabası var.

Hırssız olduğunu kabul ediyorum.Ama sonuçta bu adam bizim altyapımızdan çıkmış,Rıjkaard'ında gözünden kaçmamış biri.Biz yine oyuncularımıza desteği verelim.Zaten Aydın yine isteksiz olursa sene sonu Rıjkaard gerekeni yapar.

Hırssız olduğunu kabul ediyorum.Ama sonuçta bu adam bizim altyapımızdan çıkmış,Rıjkaard'ında gözünden kaçmamış biri.Biz yine oyuncularımıza desteği verelim.Zaten Aydın yine isteksiz olursa sene sonu Rıjkaard gerekeni yapar.

Altyapıdan çıktı doğru ama ters denklem oluyor o zaman daha da hırslı olması lazım. Yani anlayamıyorum. Biraz hırs olsa şu an sol açık onundu tam kadroda. Uğur Uçarda altyapıdan çıktı maç izlerken onun hırsını görebiliyorum.

Altyapıdan çıktı doğru ama ters denklem oluyor o zaman daha da hırslı olması lazım. Yani anlayamıyorum. Biraz hırs olsa şu an sol açık onundu tam kadroda. Uğur Uçarda altyapıdan çıktı maç izlerken onun hırsını görebiliyorum.

Aydın'a hırs yüklemek lazım ve biraz fiziğini geliştirmesi lazım. Dokunsam uçacak

Aydın'ı yolla, Sabri'yi kes, Ayhan'ı sat, Zan'ı gönder, Linde'yu as, Güngör'ü öldür..

Fm de bile bunları yaparsan küme düşersin

Rijkaard bu kadar üstüne düşüyorsa bir bildiği vardır.

adamda teknik var sürat var hızlı düşünebiliyor konsantre oldumu gerçekten çok tehlikeli bir kanat oyuncusu. ama ne varki hırsı ve fiziki yeterliliği zayıf bu yüzden her maç verim alamıyoruz, üzerinde çok duruluyor ama o da bunun farkında olup daha iyi çalışmalı kendini geliştirmeli, bu vurdum duymazlığı devam ederse bi halt olmaz kendisinden bunu bilmesi lazım artık.

Aydınla çalışan her antrenör onun çok yetenekli olduğunu söylüyor..Ben güveniyorum Aydına..

Haydi Aydın güveniyoruz sana

Aydın'dan çok şey bekliyor olabiliriz ama

O'nun yaşının daha çok genç olduğunu unutmayalım.

Altyapımızdaki bütün oyuncular Arda gibi bir anda gelişim gösterecek diye

bir kaide yok.

Aydının çok yetenekli olduğu kesin fakat hiç bir zaman ilk 11 oyuncusu olamadı veya hiç bir teknikadam ona güvenipte üst üste 10 maç oynatmadı oda bunu bildiği için yedeklik kompleksi oluştu. Ne yapsada yedek kalcağını düşündüğünden hırs yapmıyor. Vurdum duymazlığı ondan sanırım.

Aydının çok yetenekli olduğu kesin fakat hiç bir zaman ilk 11 oyuncusu olamadı veya hiç bir teknikadam ona güvenipte üst üste 10 maç oynatmadı oda bunu bildiği için yedeklik kompleksi oluştu. Ne yapsada yedek kalcağını düşündüğünden hırs yapmıyor. Vurdum duymazlığı ondan sanırım.

Ben buna katılmıyorum.Özellikle Rıjkaard'dan sonra böyle bir durum sözkonusu olamaz.Hatırlarsak Netanya maçında iyi oynadı diye lig maçında Kewell'ı kesip formayı vermişti Rıjkaard.Ama Aydın formayı yine kaptırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt