#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Bu sene Rijkaardla olmassa hic olmaz, sonunda anadolu topcusu olur her sene bi takim degistirir.

aydin'dan hiç bir halt olmaz, ba$ka kuluplere gitsin elden çiksin. bana sabri ve aydin hangisi kalsin derseniz sabri derim adam icten oynuyor ama aydin'da ôyle bir $ey yok sanki zorla top oynuyormu$ gibi duruyor.ocakta satilsin

Ben Serdar ve Berkin, Aydın kadar şans bulursa daha büyük katkı sağlayacak takıma.

Dünya'da hiçbir genç oyuncuya gelmeyen şanslar geldi Aydın'a,G.Saray gibi bir takımda 2-3 sene şans buldun,Rijkaard gibi Dünya'nın en iyi hocalarından biri takımın başında ve hala kendini gösteremiyorsun,yeteneklisin evet ama bunu kullanamıyorsun,bence burada yanlış birşeyler var,Aydın'ı çok severdim ama son 2 maçta hayal kırıklığına uğradım.

Dünya'da hiçbir genç oyuncuya gelmeyen şanslar geldi Aydın'a,G.Saray gibi bir takımda 2-3 sene şans buldun,Rijkaard gibi Dünya'nın en iyi hocalarından biri takımın başında ve hala kendini gösteremiyorsun,yeteneklisin evet ama bunu kullanamıyorsun,bence burada yanlış birşeyler var,Aydın'ı çok severdim ama son 2 maçta hayal kırıklığına uğradım.

Son 2 maçta kaç dk forma giydi ki ? hayal kırıklığına uğradın

Son 2 maçta kaç dk forma giydi ki ? hayal kırıklığına uğradın

Mehmetcim,o şutu eleştireni eleştiriyor herkes ama şayet o derbide Aydın o golü atmış olsa,bambaşka işler olacaktı ve Aydın belki de kendine olan güvenini kazanacaktı,o tarihi fırsattı onun için,ayağına kadar gelmişti oysa ki,G.Saray ayarında bir takımın oyuncusu oradan kaleyi kesinlikle tutturmalı.Hayal kırıklığına uğradığım diğer nokta,bir maçta 2-3 asist yapmıştı Avrupa Kupası Eleme maçında ismi lazım değil,o günden beri Aydın'ı takip ediyorum ve üstüne hiçbirşey koymadı,herkesi umutlandırdı sonrada üzdü,niye bu çocuğun üstüne düşürüyoruz bilmiyorum ama bu son senesi bence.Sürünüp gidecek ölürüm o sahada ya G.Saray formasını giysem,ne yazık ki Nonda doygunluğu var çocukta.

Bu adamda yetenek olduğu çok belli.6-0 lık avrupa maçında neler yaptığını hepimiz gördük.Ama bir maç var 10 maç yok.

Rijkaard ona güveniyor,şansta veriyor.1-2 maç üst düzey performans gösterse zaten formayı kapacak ama inatla yerinde sayıyor..

Oldukça hızlı çocuk kendini Atletizm'e adayabilir.

Nerden biliyosunuz elinden geleni yapmaya çalışmadığını?Oda istiyordur her maç iyi oynamak ama kötü oynadığımız maçlarda öne çıkabilecek bir oyunce değil aydın..

Çok çok yetenekli ve çok genç.

Bizim sisteme uygun üstelik. Ortaları, adam geçmesi, dribbling yapması çok iyi.

Artık kendini gösterdi gösterdi yani. FR inşallah onu düzeltir, yoksa sene sonu yolcu gibi.

Keita yok Elano'da yok ilerleyen maçlardada 2 maçtada oynayacaktır şanslar bulacaktır bu sene içinde eğer istikrarı sağlayamazsa sene sonu yolcu olur %90.

Karar FR'nin ........

çok genç filan değil aslında.

yarın umarıım ilk 11 çıkar 90 dakikayı tamamlar.

Bu çocuk benim içimi daraltıyo. o topu aldığında ne yapıcağını bilmez ifadesi,o şaka gibi şutları yok mu.. Yemin ederim ben çıksam daha iyi oynarım ayıp ya, şu adamı artık kurtarıcı diye almasın oyuna Rijkaard.Antranmanlarda falan çok iyi heralde.. Oynamasının başka sebebi olamaz.

Rijkaard bana şans verseydi bu kadar ben bile alırdım sağ açığı:D

Pek fena değil aslında ama dahada geliştirebilir kendini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt