Beyler hep aynı şeyi tartışıyoruz,Aydın çok yetenekli ama altyapısı eksik,madem örnek Pedro,Barcelona altyapısı ile bizim altyapı bir değil,adamlar çocukları 12-13 yaşında kendi futbol sistemlerine alıştırıyorlar,bunlar 1-2 senelik iş değil,ağaç yaş iken demişler,Aydın'ı keşfetmek zor değildir,amaç onu genç takımında yetiştirebilmek,ben yeterince profesyonel bir altyapımızın olduğunu düşünmüyorum,komple yabancı olmalı,mesela Hollandalı bir hoca geldi,bu çok güzel bir gelişme madem bir sistem yaratıyoruz,sistemsiz Türk futbolunda ki adamlardan medet umma,işin ehli Hollanda'dır altyapı olarak,Fr eminim el atacaktır ve G.Saray'a devrimi yapacaktır,Aydın'da karar verme ve heyecan yetisi hala gelişemedi,çünkü o geçmişte öğretilenlerle Fr'nin istekleri arasında sıkışıp kaldı,öğrendiğini istemiyor Rijkaard,görmek istediğini istiyor,haklı da,fakat altyapısının eksik olduğunun da şüphesiz farkında,ben Arda'yı çok istisna tutuyorum,o mükemmel bir yetenek onun gibisi 10.000 çocukta 1 olur,Aydın'ın son şansı Rijkaard,çünkü G.Saray'dan şu halde ayrılırsa kesinlikle B.Asya'ya gider ve hayatı biter...