#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydın'ı niye hiç kiralık vermedik. Arda'nın Manisa'ya verilmesi gibi belki de bir oyuncumuzu daha kazanmış oluruz. Bu adam sezon başındaki Avrupa maçlarında ve lig maçlarında iyi oynuyordu. Sonradan bildiğimiz Aydın oldu. Takımda kalabilmek için herhalde bunu yaptı.

1 sene kiralık oynasın olmadı 1 sene daha

adam olana kadar ! Galatasaray'da oynuyorsun sorumlulukların farkına var !

Ardanın dediğine göre benden daha yetenekli diyor, ama bize göstermiyor heralde !

Yetenek var ve bence isterse Arda'dan daha klas olabilir futbolcu olarak çünkü Arda'dan daha hızlı bi kere.

Ama istemiyor sanki ne bileyim ben Aydın'ın yerinde olsam gece gündüz durmadan çalışırım oyuna girdiğimde durmadan koşarım hiç durmam elinden geleni yaparım yapmaya çalışırım yani ama Aydın neden böyle değil anlaşılmaz.

Satılır büyük ihtimal, satılınca anlar neyin ne olduğunu. Galatasaray gibi klüpte hocasıda Frank gibi bir adam ama yırtması lazım kendini şahsi görüşüm. Bu konuda çok şanslı Frank Rijkaard dönemine denk geldi tam.

Bakalım herşeye rağmen umudum var nedense Aydın'dan. Söylemesem bile içimde bir umut var nedense. Hayırlısı.

Fenerbahçeli Tarık gibi bu da patlamayan bomba olarak anılacak galiba.Yetenek var,mücadele sıfır.Teknik var,oyunu okuma 0,fizik gelişti eskiye nazaran ama,rakibi görünce hala duvara oslamış gibi oluyor,o girdikten sonra ne zaman gol yiyeceğiz diye tedirgin oluyorum,çünkü kaptırdığı toptan hep kontra yiyoruz.

Aydın'ı niye hiç kiralık vermedik. Arda'nın Manisa'ya verilmesi gibi belki de bir oyuncumuzu daha kazanmış oluruz. Bu adam sezon başındaki Avrupa maçlarında ve lig maçlarında iyi oynuyordu. Sonradan bildiğimiz Aydın oldu. Takımda kalabilmek için herhalde bunu yaptı.

kiralık verdik büyükşehir belediye ye..

Manisa ( Hakan'ı karşılık ) ve İstanbul Büyükşehir Belediye verdik. İ.B.B'de güzel maçlar çıkardı. Galatasaray'da ilk maçı dışında hep hayal kırıklığı oldu.

goal-poster-1.jpg

Bu filmi izle Aydın,her ne kadar 2 ve 3 filmleri olsada sen yolun başındasın,ne kadar şanslı olduğunu gör,Galatasaray forması giymek her gencin hayali,senin yaşında milyon tane genç kendini senin yerinde görmek ister,utan kendinden sonra da,filmde olsa elin çocuğu ne zorluklarla İngiltere'ye gidiyor ve azim ediyor,herşey inanmakta biter,sen çalım atacağına bile inanmıyorsun,beyninde zayıfsın ne yapacağını bile bilmiyorsun,çünkü iyi bir hocan olsa da,tembel bir öğrencisin,ama sorun değil böyle giderse sınıfta kalacaksın!

Kötü oynadığı maçlarda olur kızmam

Ama mücadele et artık biraz kötü oyunu geçtim Savaş formayı kapmak için

Her girdiğinde bitsede gitsek havası sıkıldım artık

Fiziği mükemmele yakın bir kanat adamı için. Ayrıca hızlı. Teknik direktörü çok büyük bir isim ve ona güveniyor. Oyun tarzını örnek alması açısından Keita, profesyonelliği anlaması bakımından Kewell yolunun açık olduğunun kanıtı olan Arda var bu takımda. Bütün şartlar lehine. Bundan daha büyük bir şans olamaz Aydın için .

Fiziği mükemmele yakın bir kanat adamı için. Ayrıca hızlı. Teknik direktörü çok büyük bir isim ve ona güveniyor. Oyun tarzını örnek alması açısından Keita, profesyonelliği anlaması bakımından Kewell yolunun açık olduğunun kanıtı olan Arda var bu takımda. Bütün şartlar lehine. Bundan daha büyük bir şans olamaz .

Bu eleman 22 yaşına geldi Ne şansı daha ? Aynı yaştaki takım arkadaşı kaptanlığını yapıyor takımın şuan

Aydın´ın kredisi bitmiştr bende atık İyi oyunu geçtim mücadele etmiyor formayı kapmak için

Bu eleman 22 yaşına geldi Ne şansı daha ? Aynı yaştaki takım arkadaşı kaptanlığını yapıyor şuan

Aydın´nın kredisi bitmiştr bende atık İyi oyunu geçtim mücadele etmiyor formayı kapmak için

Yazdıklarımı tekrar oku istersen. Bir şans daha verelim mi demişim? Aydın için büyük bir şans diyorum. Gerisine Rijkaard karar verir.

Ben de iki kere okurum bundan sonra:) Kusura bakma.

Aydın artık Olimpiyatlara hazırlansın 100 m de iyi iş yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt