#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

"geçti borun pazarı, sür eşeği niğdeye" olacak yakında!

Ruhunu yiyim senin be,insan birşeyler yapar hele o kaçırdığın golü saymıyorum bile,Ocak'ta bavullarını topla koçum!

Bu mac yapicak biseyi yoktu, forvete gelen birkac topu iyi kontrol edip dagitti falan ama degisik bir adam yani Galatasaray'da oynayamayacak bir adam degil aksine o yetenege sahip ama profesyonel futbolculuk mentalitesi yok sanki.

Bu mac yapicak biseyi yoktu, forvete gelen birkac topu iyi kontrol edip dagitti falan ama degisik bir adam yani Galatasaray'da oynayamayacak bir adam degil aksine o yetenege sahip ama profesyonel futbolculuk mentalitesi yok sanki.

Bir kaç topu mu her topu mu? Bugün 10 üzerinden 0 puan bile alamaz,olumlu bir hareketi yok,Keita takımın ası ondan çok maça asılıyor utansın sadece!

Bir kaç topu mu her topu mu? Bugün 10 üzerinden 0 puan bile alamaz,olumlu bir hareketi yok,Keita takımın ası ondan çok maça asılıyor utansın sadece!

Ne 0 ı hocam - lerde puan alması lazım,karşı takımın defansı gibi oynadı.Ocak ayında inşallah takas için kullanırız.

Yok Aydın yok senden bi cacık olmayacak. O artık belli oldu yani... Güle güle yolun açık olsun... Keita 80 kere verkaç yapmaya çalıştı seninle bi top atamadın adamın önüne...

Yazık ya.Ulan bu adama kaldıysak,sonumuz kötü bizim.Kaç senedir olcak olcak diyoz,adamın umrunda değil.Çamur attığınız Barış yerlerde sürünüyo topu kapayım diye,bu herif eli belinde dolaşıyo.Boş kaleye golü yollamayan adamın ne işi olur takımda.Gönderin,Ayhanı da bunu da,Nonda yı da gönderin...Bu kulübün ruhsuzlara vercek parası yok

Taktım olum sana vallahi bulacam seni.Bu kadar ruhsuz bir adamın takımda olmaması lazım.Yetenek diyorsunuz 3 senede 5 maçta gördük ağzımız sulandı ama gerisi yok.Adam gol kaçırıyor ifade aynı.Mücadele sıfır.Derdi ne çözemedim.Hala ederi varken takasta kullansınlar.

Yazık yazık verilen emeklere kaybedilen zamana yazık!

Yazık ya.Ulan bu adama kaldıysak,sonumuz kötü bizim.Kaç senedir olcak olcak diyoz,adamın umrunda değil.Çamur attığınız Barış yerlerde sürünüyo topu kapayım diye,bu herif eli belinde dolaşıyo.Boş kaleye golü yollamayan adamın ne işi olur takımda.Gönderin,Ayhanı da bunu da,Nonda yı da gönderin...Bu kulübün ruhsuzlara vercek parası yok

aynisini yaziyodum benden cok yasa

bide baris 11 de olan adam

cildirdim o pozisyonda baris pres yapip topu taca atti aydin abkiyo

hele o ofsayt pozisyonu top ahavalanirken azini acip izlemesi

Bu Aydın'dan bi cacık olmaz doğru Anadolu kulüplerine satılmalı.

Bugün Aydın bence çoğu Galatasaraylı'nın gözünde artık bitti.Ona verilen şans bu takımda kimseye verilmedi.Ama sen bu şansı ısrarla tepersen o senin bileceğin iş.Sahada ne mücadele ediyorsun,hadi mücadeleden kaçıyosun harcadığın pozisyona bak biraz,bak da gör hala aynı yerde misin yoksa ilerleme var mı..Bence iş işten çoktan geçti Aydın.Geçmiş ola.İnşallah yutarım bu laflarımı ama hiç sanmıyorum.

Avrupa Ligi ön elemelerinde 2 maçta Asist yaptı diye Müthiş topçu yaptık bu adamı biz..

Yazıklar olsun bu zihniyete..

Bir insan, (futbolcu demiyorum) en fazla bu kadar ruhsuz olabilir. Adam ayağına gelen her topu ezdi. Mücadele desen 0, Keita'yı da çıldırttı. Ben Keita'nın yerinde olsam tekme tokat girişirdim elemana..

Kimse senin sevimsiz yüzünü ve oyununu çekmek zorunda değil! Adam gibi oynayacaksan oyna; yoksa defol git!!

Aydın'a Anadolu klüp kariyerinde başarılar dilerim. Konya'ya attığı golü unutmayacağız. Hepsi bu kadar.

Forvette oynadı pek etkili olamadı ama yetenekli herşeyi tam, dikinede oynuyor fena paslarda atmıyor Galatasaray'da oynayabilecek kapasitesi var ama tek eksik olan mücadelesi, hırsı. İstemiyorsa yapacak bişey yok gönderilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt