#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Ya bu adam şut çekmeyi bile beceremiyor bundan tam 3 sene önce Konya'da 1-0 kazandığımız maçta bi şut çekti gol oldu o gün bu gündür doğru dürüst kaleye tek şutu yok.

Koskoca Liverpool'da oynamış BAROS bile gol kaçırınca çimenleri söküyor.Sen kimsin beyfendi,gerçekten bu kadar gamsız olunmaz.Forma'nın değerini bilmiyor.

Ben bu kadar futboldan anlamayan adam az gördüm.. O pozisyonda 7 metre kale yerine topu auta atıcağını düşündüm ama daha zorunu yaptı gitti adamı vurdu valla helal olsun..Kiralık falan değil, versinler gitsin bu adamın gelişeceği falan yok. kırk yıldır takımda daha ne gelişmesi... ufak ufak toplasın valizlerini

Manisaspor'a versinler bonservisiyle Mehmet Güven'de orda fazla yabancılık çekmez.

Kira'ya kira veya diger turlu Aydin-Sezer takasi yapalim Manisa ile. Mesut Bakkal bunu adam eder.

İşin kötüsü takasta da para etmez bu adam... Bizim gibi itelemeyi düşündüğümüz takımlar da izliyordur... Galatasaray forması bu kadar ruhsuz bir futbolcu daha görmemiştir heralde.

O dalga geçilen Mehmet Güven'in 10'da 1'i kadar mücadele etmiyor gamsız...

İsteksiz, böyle oldu için de ilerleyemiyor..

Uzun zamandir söylüyorum. Bu cocuk bedensel özellikleri acisindan futbol oynamak icin dogmus. zihinsel özellikleri acisindan sokakta selpak veya su saticis olur ancak. milleti acindirir bir seyler koparir bu gamsiz haliyle. coluk cocukla ugrasacak halimiz yok bizim. burasi Galatasaray. ya adam olup sorumluluk alirsin ya da uzayip gidersin. umarim yönetim bu konuda sert davranir. bu cocugun ne hedefi var ne rotasi belli. öyle yasayip gidiyor.

mental olarak futbolcu olmaya elverisli degil bu adam. en azindan bizim seviyemizde degil. anadolu da basarilar.

takasa kullanalım maaelesef aydın aydın diyoruz bi isteksiz goruntusu var bu adamı ya verecez bir sene surekli ilkonbirde oynayacak yada gonderecez pişmesi beklersek aykut gibi cok bekleriz maalesef .

Maçta bir tane olumlu hareketini gören oldu mu?Artık yeter ama.

yaklaşık 4 senedir a takımda olmasına rağmen bir insan hiç mi futbolunun üstüne koyamaz.gittikçe kötüye gidiyor bu adam.m.netanya maçında bi kere gösterdi kendini bi daha da yanına yaklaşamadı o maçın.israil liginde iş yapar.gitsin takılsın oralarda.23 yaşındayım 1.85 boyunda 88 kiloyum.4 sene boyunca Galatasaray gibi bir takımda antremanlara çıksam maçlarda kısmen şans bulsam eminim ki şu an ki halimden daha iyi bir futbol oynardım.aydın 4 sene boyunca ne koydu futbolunun üstüne ? Koca bir 0

Gerçekten kötüydü ama belkide kendi mevkisinde olmamasınında bunda payı vardır.

Büyük ihtimalle (hatta umarim) son maciydi. Adios!

Yaser ile M.Güven ile oynasın Manisa'da.Bizde kredisi bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt