#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Yaser'e derdim ruhsuz adamın bizde işi yok diye.Keşke o kalsaymış Aydın'ı verseymişiz.En azından yedekte forvet nitelikleri olan bir oyuncu kalırdı.

üzülüyorum bu durumuna..

Çelikten Güle Güle adı şarkıyı armağan ediyorum. :D

15 dk kala oyuna giren 92'li Berkin kadar bile yararlı olmamasından dolayı artık güle güle diyoruz, umuyoruz gitmesini, kendini geliştirip, kafasındaki problemleri bitirip kendini futbola vermesini.

Ah birde kendine güvenip, 3-5 sn. sonrasını düşünerek hareket edebilse tamam olacak ama deneyip başarabileceği pozisyonlarda bile 'ya hata yaparsam' deyip vazgeçtiği için bir türlü kendini oyuna veremiyor.

Bence en büyük eksikliği bu ; Özgüven. Ya bu sorununu aşar yada ileride çok pişman olur.

Ah birde kendine güvenip, 3-5 sn. sonrasını düşünerek hareket edebilse tamam olacak ama deneyip başarabileceği pozisyonlarda bile 'ya hata yaparsam' deyip vazgeçtiği için bir türlü kendini oyuna veremiyor.

Bence en büyük eksikliği bu ; Özgüven. Ya bu sorununu aşar yada ileride çok pişman olur.

Katiliyorum.

Yani sanki veteran bi futbolcu gibi oynuyor.. Sanki son yılları, bi kaç sene sonra futbolu bırakacak..

Aydın'a verilen son şanstı. Bitti. Ya kiralanır yada takasta kullanılır.

Aydın kameraya yakalandığında hep asık bir surat:rolleyes:

Bence üzerinde çok baskı var ve kaldıramıyor.. Psikolojik destek alması gerektiğini düşünüyorum

Sezon başında hafif bir ışık verir gibi oldu ama sonra yine bildiğimiz Aydın :(

Daha yeni yeni A takim kadrosuna alinmaya baslanmis Berkin'in 10 dakikalik oyununu bilmem kac senedir, kac 90 dakikadir yapamiyosan eger, bu takimda isin ne? Hic kabiliyeti olmayan veya kondusyonu sifir olan bir futbolcu bile ne biliyim bir muz orta acar, top surer bisey yapar. Aydin'a oynandiginda top direge carpar gibi geri geliyo.

Ben Aydin'la cocukken Florya hali sahasinda top oynadim. Bir takim 13-14 karmasi, diger takim 11-12 karmasi. Hatta Ferdi'ye karsilik Rize'ye yollanan Cagri Yarkin'la yasit oldugumuzdan ayni takimda oynamistik o gun. Aydin'in o zaman da surati disinda hic bir seyi yoktu. Suan onu izleyen yakinlarim bana niye futbolu biraktin, gelmeseydin Amerika'ya da bir futbol kulubunun alt yapisina girseydin diyor :) Amerika'ya yerlesmesem beni Istanbulspor alt yapsina alacak olan Toros abinin kulaklari cinlasin.(Toros abi biraz gobeklendim ama bel kiran calimlarim, sol ayagim falan hala taramali tufek gibi. Istanbulspora gurbetci 10 numara lazimsa bonservisim elimde :asd:)

Daha yeni yeni A takim kadrosuna alinmaya baslanmis Berkin'in 10 dakikalik oyununu bilmem kac senedir, kac 90 dakikadir yapamiyosan eger, bu takimda isin ne? Hic kabiliyeti olmayan veya kondusyonu sifir olan bir futbolcu bile ne biliyim bir muz orta acar, top surer bisey yapar. Aydin'a oynandiginda top direge carpar gibi geri geliyo.

Ben Aydin'la cocukken Florya hali sahasinda top oynadim. Bir takim 13-14 karmasi, diger takim 11-12 karmasi. Hatta Ferdi'ye karsilik Rize'ye yollanan Cagri Yarkin'la yasit oldugumuzdan ayni takimda oynamistik o gun. O da uzerine yeterince dusulse iyi bir forvet olabilirdi. Aydin'in o zaman da surati disinda hic bir seyi yoktu. Suan onu izleyen yakinlarim bana niye futbolu biraktin, gelmeseydin Amerika'ya da bir futbol kulubunun alt yapisina girseydin diyor :) Amerika'ya yerlesmesem beni Istanbulspor alt yapsina alacak olan Toros abinin kulaklari cinlasin.(Toros abi biraz gobeklendim ama bel kiran calimlarim, sol ayagim falan hala taramali tufek gibi. Istanbulspora gurbetci 10 numara lazimsa bonservisim elimde :asd:)

Aydın yeteneklidir,bir yıl kiraya gitse iyi olur.En azından bir yıl daha sabredilmeli.

Berkin ne yaptıki dün maçta Aydın la kıyaslıyorsunuz. Berkin topsuz hiç yoktu.Aydın evet beklenen noktaya gelmedi ama birzdaha sabırlı olabiliriz.Ali bilgini hala kadroda bulunduranlar var.GEREKİRSE TEKRAR KİRALAYALIM AMA SATMAYALIM.sonra gidip anadolu takımlarından vasat oyunculara bir sürü para veriyoruz kadroyu şişiriyoruz.

Vasatın bile altıydı. Hayır oynayamıyorsun anladık. Bari mücadele et be çocuk!

aydın + barış + nonda + ayhan

hep beraber el ele takaslarda kullanılmağa...

Aman ha.. sakin satilmasin !!!

Biraz uzun yazicagim, cünkü kendisine cok deger veriyorum.

Bence yüzyilin yetenegi. Yanlis anlamayin.. yetenek diyorum .. star degil.

O sutunu gördünüzmü... topun kalitesi degisiyor Aydin vurdugu zaman. Biraz Balice benzetiyorum kendini.. sutlari ortalari buram buram kalite kokuyor.

Ama mental bir sorunu var, biraz da cok utangac. Bir forvet oyuncusu icin utangac olmak cok kötüdür, yeteneklerini gösteremez. Hayatta eline gecen firsatlari degerlendirmek biraz yürek ister. Yoksa seneler sonra arkasindan aglarsin, burukluk olur. Keske yapsaydim etseydim dersin. Sadece futbol icin degil, tüm hayat icin gecerli.

Zamani geriye döndüremezsin Aydin, lütfen bize gercek kimligini göster!

Balictede ayni sorun vardi, yoksa Real Madridde hayli hayli oynardi.

Ne bileyim, belki tarzini degistirsin, sac stilini. Yani özgüvenini artirmak icin herseyi denemesi lazim. Belki kendini bulur. Has Aydin olur ve sadece biz degil, tüm dünya hayranlikla izler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt