#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Hiç girmeseydi daha iyiydi :o

Aynen son dakikalarda gitti sağdan girdi sonra kaptırdı tamam dedim senden de bi cacık olmayacak galiba ona da yeteri kadar sabır gösterdik olmayınca olmuyor Bojan Krkic 17 yaşında yetenekli adam formayı kapar arkadaş Arda'da öyle gitti formayı kaptı bir daha da çıkartmadı!

Yakında Hasan dönüyor zaten sen bu kadar kötü harcarsan fırsatlarını daha da oynayamazsın!

Aydın'a olan inancım artık çok azaldı.Hasan dönüyor,Kewell dönüyor artık çok zor be Aydın.Fırsatları kullanamadın.

çalışmıyo belli..

çalışmazsan olmaz Aydın bey..Sabride hızlı koşuyo hatırlatırım..(bi futbolcuya yapılabilecek en büyük hakaretlerden biridir heralde Sabriye benzetilmek)

Kendini umarım çok kısa bir sürede toparlar...

Aydın körelmiş adeta pasları hatalı, uğraş var ama sanki yetenekleri elinden çekilmiş.2005 yılında Konya'da 90. dakikada gol atan çocuk bu değil sanki gelişeceğine gerilemiş.

Bu Aydın dan yıldız felan olmaz 3 senedir patlama yapacak diye bekliyoruz ama bi icraat yok ayrıca tek özelliği de hızlı olması hızlı olduğu kadar kontrolsüz oynuyor bu yüzden ayağında topu iyi kullanamıyor bu yüzden bu özelliği de bi işe yaramıyor...

ya fransadan bir klüp istiyordu degil mi aydini?

keske satsaymisiz diyorum.:(

acba kapilarini calsak, alirlarmiki?:)

Bana göre belkide son şansını çok kötü kullandı.

Su takımda bi mehmet güvene fıtık oluyorum bi aydına ulan bu kadar sansı hayat bize vermio insanın isyan edesi geliyor ya göz göre göre kendilerini bitiriyorlar yada hep aynı duzeyde kalıyorlar zaten aydın tosun emreyi gecti aksam su içmeye kalkıp yatıo sabah sakatlanmıs kabak tadı verdi sezon basından beri soyluyorum bu takıma nicolita gibi sag acık lazım

Su takımda bi mehmet güvene fıtık oluyorum bi aydına ulan bu kadar sansı hayat bize vermio insanın isyan edesi geliyor ya göz göre göre kendilerini bitiriyorlar yada hep aynı duzeyde kalıyorlar zaten aydın tosun emreyi gecti aksam su içmeye kalkıp yatıo sabah sakatlanmıs kabak tadı verdi sezon basından beri soyluyorum bu takıma nicolita gibi sag acık lazım

Hocam kusura bakma ama nicolita sabrinin biraz gelişmiş versiyonu.. :D

Hocam kusura bakma ama nicolita sabrinin biraz gelişmiş versiyonu.. :D

Nicolita gibi adamın olsun 100 mn € borcun olsun ribery tadında adam wing back de oynayabiliyor hatta bazen sol acık bile oynuyor bizim macta mesela sol acık olarak baslamıstı illa nicolita olsun demiyorum zaten mantıklı yani mesela wallcott demiyorum dikkat edersen:D nicolita alınabilir bir futbolcu veya wilhemson isvecli bilirsin ama mutlaka acık lazım iyi bir şaş da götürebilir eger iyileşip gelirse serkan calıktanda bir wallcott yaratabiliriz

Vücut koordinasyonu rezalet derecede kötü. Zaten vücut koordinasyonu kötü olan oyuncu istedigi kadar teknik olsun, devamli sacmalar durur. Bir baska bir durum var: Aydin süratli bir oyuncu ama cabuk bir oyuncu degil. topu cok agir kullaniyor.

Verilen şansları iyi kullanmıyor..Yetenekli mi ? değil mi ? belli değil..

Hep kendi gitmek istiyor böylecede topları çıkarken kaptırıp kontraya yakalanıyoruz takım top çevirirken bile topu kaptıran nadir futbolculardan top kendine gelince hep kahraman olmak istiyor Arda bile o kadar çalıma gitmiyor.

Hep kendi gitmek istiyor böylecede topları çıkarken kaptırıp kontraya yakalanıyoruz takım top çevirirken bile topu kaptıran nadir futbolculardan top kendine gelince hep kahraman olmak istiyor Arda bile o kadar çalıma gitmiyor.

Üstelik topu kaptırdığında yalandan adama baskı yapıyor..

Aydın kötü futbolcu degil hızı var calım yetenegi var ancak kendini daha cok geliştirmesi gerekli ha sabrinin volkanın oynadıgı takımda Aydın oynayamaz demekte garip olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt