#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Bordeaux maçının son 15 dakikalarında çok şey bekliyorum :)

Saçını da kestirmiş umarım uğurşu gelir :D

Aydın'dan bu saatten sonra pek bişi olacağını zannetmiyorum.Onun yaşındakiler artık orta yaşlı futbolcu olarak görülüyor Avrupa'da.Bi Pato'ya bakın.Yaşı daha 19.Ama kendisini kanıtlamış.Bunun gibi birçok örnek var.Aydın'dan umudumu kestim ben.:o

aydın a verilen şans daha önce kaybedilen onlarca yetenekli futbolcuya verilmedi...kendine hiç bişi katamıo...anadolu takımlarına yollanmalı gelişirse gelir yoksa yolun açık olsun güzelim kusura bakma...bu kadar şansı hayat bana tanısa şu an tarihe geçmiştim:p şaka bi yana galatasarayın büyüklüğünü kaldıramayacak futbolculardan biri...gönderilmesi gerek...

Kendini toparlaması lazım Aydın'ın. Böyle tahmin etmiyorduk performans olarak maalesef...

100 firin ekmek yemeli ve calismali

yoksa olacak is degil

birakin aydini maydini

Tam hayal kırıklığı yaa tamam form tutamadı sürekli sakat ama nerde oymadığının farkına varsın artık..

Burnunun sürtmesi gerek ve herhangi bir anadolu takımına kiralık gitmesi gerekli!

Aydın'dan bu saatten sonra pek bişi olacağını zannetmiyorum.Onun yaşındakiler artık orta yaşlı futbolcu olarak görülüyor Avrupa'da.Bi Pato'ya bakın.Yaşı daha 19.Ama kendisini kanıtlamış.Bunun gibi birçok örnek var.Aydın'dan umudumu kestim ben.:o

Bencede arda ve sabri gibi tutunamadı.bizim takımdada ilk 11de oynuyacak kadar düzeyde değil.

Bencede arda ve sabri gibi tutunamadı.bizim takımdada ilk 11de oynuyacak kadar düzeyde değil.

Sagolsun Süper Galatasaray yönetimi..sen cikip oyuncu öyle bi abartirsan olur böyle seyler..

Sezon basindan beri diyorum ben, Aydinin bu formayi suanki hali ile hak etmedigini..

Sansini harcadi,sonra gelip aglamasin sans tanimadilar diye..

Bir tane dogru düzgün pas bile atamayan oyuncudan tabiki birsey olmaz.

Cook eksikleri var,ama kendini masallah CR7 saniyor..

Cafercan bundan kat kat daha iyi.

Teknik var ama futbol zekası az. Zeka olarak kendini geliştirmesi lazım.

Acaba Aydın'ın oynadığı dakika kadar, Ferdi oynasaydı ? ...

Aydın'ın bu sebne son şansı artık kendini göstermesi gerekir.

Bencede artık son şansını kullanıyor.Parladı parladı parlamadı yazık olur.

Saç tıraşı inanılmaz derecede kötü olmuş :D Halama benzemiş :D

Aydını arda kadar yetenekli görmüyorum ama kaptanla çalışmak bence ona çok yarayacak ve kalan haftalarda kendini isptalayacağına inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt