#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Aydin yeterince zaman gorde Galatasaray A takiminda, artik ya kiralanmali veya gerekirse satilmali.

Skibbe bence iyi niyetli de olsa Aydın'ı harcadı. Her galibiyete ihtiyacımız olan maçta Aydın'ı kendini kurtarıcı hissetsin gibi oyuna soktu.

ben bu adamdaki eksiği buldum arkadaşlar.RUH VE HIRS...

adamda bunlar yok...geri kalan eksiklerini kapatsa ne oluuurrr kapatmasa ne olur????

Senden birşey olmayacağı kanaatindeyim Aydın umarım beni yanıltırsın!

Bencil, "beyinsiz?"mi desem bilmiyorum ama ayip olur simdi sadece "aptal" diyecem.

Bombos.

ben bu adamdaki eksiği buldum arkadaşlar.RUH VE HIRS...

adamda bunlar yok...geri kalan eksiklerini kapatsa ne oluuurrr kapatmasa ne olur????

Ruh ve Hırs mı? Yapmayın allah aşkına!!! Oyuna girdiğinde tam son hareketi yapacak kendini hep yerde buluyor, çok faul yapıyorlar Aydın'a.. Hakemlerin buna müsade vermemesi lazım.

Aydin o hizta kosarken, diger oyuncunun en ufak hareketinde yerde oluyor ama cogu posizyonda sadece kontrolsuz kosarken düstü gibi gözüküyor,cünkü Aydin en kolay seyleri bile yapmayi akil edemiyor.

Dogru zamanda düseceksin, bakiniz CR7 yada bu olayin ustasi Messi..Messi'ye dokundunmu yandin,cünkü adam kendini tam zamaninda yere birakiyor..

yusufa katılmamak elde değil..aydının saysak eksikleri akşama kadar sürer...

onları kapattı diyelim.peki ya HIRS VE RUH????

Mutlaka sallayacak bir oyuncu buluyorsunuz...

Anlaşılan yıllardır gittiği kiralık takımlardan ders çıkaramamış çünki sürekli sakatlanıyordu gittiği takımda,fizik olarak Carrusca tarzı bir oyuncu!

4 sene önce takımı şampiyon yapan golü atan bu oyuncu değilmiş gibi konuşuyorsunuz ne çabuk unutuldu

4 sene önce takımı şampiyon yapan golü atan bu oyuncu değilmiş gibi konuşuyorsunuz ne çabuk unutuldu

Onların o anda önemi var geçmişe bakarak yaşayamayız,şimdi bütün yönetim üzerine titriyor Aydın'da tık yok bu kadar desteği her altyapıdan gelen genç görmedi!

Geçmişte mi yaşayacağız.4 sene önce kimler neler verdi bu takıma şimdi nerdeler?Ben Cihan'ın bile çok önemli gollerini hatırlıyorum hatta aynı sene Marek Heinz'ın tek başına aldığı maç vardı.Aynı yerde sayıyor hala farkında mı bilmiyorum ama hiç değerlendiremiyor fırsatları.Ki bir daha takımda bu kadar sakatlık olamayabilir bile bulmuşsun formayı yap işte elinden geleni...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt