#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydın Eskişehir'de çoğu maça ilk 11'de başlayacağı için

kendini baya bir geliştirir.

Geliştiremezse zaten futbolculuktan ekmek yiyemez.

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Gitmeyecek diye çok sinirleniyordum neyseki kurtuldk artık Aydın'dan :D:D oh be

Cevap: #7 Aydın Yılmaz (Eskişehirspor'da kiralık)

Yahu Aydın demeyin ya :D el insaf ya :asd:

Umarım bu son şansını iyi kullanır Aydın.

Aydın senmisin diyecektimki birden irkildim Gs tvde bir programda gördüğüm aklıma geldi, çocuk baya mantıklı bir insana benziyordu...

İlla para verilip alınacak bir adam bu takıma, yoksa değeri bilinmiyor.

Şimdi ise Eskişehirspor'da

Ümit Karan açar ortayı

Aydın Yılmaz gelişine çakar voleyi

ertesi gün Hürriyet'in sür manşetinde

'Karan'lıktan 'Aydın'lığa

Berkin Arslan Aydın'dan daha yetenekli.

aydın iyi diyorsunuzda. adam istikrarsız biz bu adamın 1 maç oynayıp 5 maç sahada gezinmesini mi izleyeceğiz???

Kiralik sozlesmesi biter bitmez imha edilmeli, kesinlikle edilmeli.

Aydın bence şanssız bir futbolcu.

Yaşadığı bir büyük sakatlık dışında küçük küçük çok sayıda sakatlık yaşadı. Mesela 2 hafta oynadı, 3. hafta tam iyi oynarken sakatlandı. 3 maç sonra döndü. 2 maç oynadı tekrar sakatlandı. Bu şekilde çok sayıda sakatlık onun bir türlü güçlenememesine yol açtı. Azcık da sahada umursamaz bir tavır sergileyince bir anda formasının kıymetini bilmeyen futbolcu konumuna düştü. Oysa 15 maç-20 maç üst üste oynayabilse ben Aydın'ın da sahada çabalar bir görüntü vereceğine eminim. Umarım Eskişehir'de bu aşamayı kaydeder. Çünkü hem tekniği iyi, hem çok çabuk hızlanabilen bir oyuncu. İstediğimiz aşamayı kaydederse hakkaten çok etkili bir silah olur.

Aydın'ı sevmeyen taraftara gelince hadi Elano'yu geçtim adamın bir kariyeri var ama şu foruma geldiğim günden beri Emre Güngör sağlamsa bu takımın defansına yazılacak ilk isimdir diyorum ve o yüzden bu lafı etme hakkını kendimde görüyorum, 2 maçta iyi oynadı diye Emre Güngör'e düzülen methiyeler iyi oynasın Aydın'a da yapılacaktır. Ondan şüphem yok. Emek vermeyi bilmiyoruz. İstiyoruz ki hep hazıra konalım. Alt yapı demek bir kere emek demektir. Ama herkes istiyo ki altyapıdan sorunsuz, bir anda takımı değiştirecek, hazır futbolcu gelsin. Öyle bir sistem yok dünyada. Xavi de, İniesta da büyük emekle yetişti. Herkes Messi değil. Arda yıllarca kiralık gitti. En önemlisi Cristiano Ronaldo. Portekiz'deki geçmişini katmıyorum sadece Alex Ferguson 2 sene uğraştı takıma katkı sağlar hale getirmek için şu an dünyanın en iyi 2 oyuncusundan biri olan adamı. Aydın'a dönersek tüm çabalarımıza rağmen kaybolur gidebilir ya da çok iyi bir oyuncu olabilir. Ama eğer istediğimiz, iskeleti alt yapıdan gelen adamlarla oluşmuş, eksik mevkileri de az sayıda ama öz diye tabir ettiğimiz isabetli transferlerle kapatılmış bir takımsa azcık emek verip acı çekicez. Yoksa öteki türlü yürüse işler her takım bunu yapar altyapı takımı olurdu. Alışmışız bir şeyleri çabalamadan elde etmeye, çünkü hiç daha fazlasını elde etmek için kendimizi sıkacak kalınlıkta enseye sahip olmamışız. Bari bırakın da sahip olanlar çabalasın. En kötü şöyle düşünün, kadroda Aydın'ın adının olmasının size bir zararı yok. İstediklerinizle, amaçlarınızla yaptıklarınız ve mentaliteniz uyumlu olmazsa asla sonuç alamazsınız. Ya da bırakıcaz tüm bunları, dicez ki biz Chelsea'yiz. Neyse parası verir alırız. Tabi eğer yapabiliyorsak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt