#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

En son Antalya maçından hatırlıyorum orada iyi oynamıştı ama bir Arda gibi olamaz Aydın. Her maç sakatlanan futbolcudan hayır gelmez.

Son karar verilmiştir..Aydından bi halt olmaz..Keşke 2.5 veren fransa takımına satsaydık..

Golü atti ya simdi sisirirler yok neymis bilerek öyle vurdu diye :D

vasatin altindaydi.

Hiçbir katkısı olmadı golden başka ...

Golde takipçiliği iyiydi ama hala istenilen Aydın değil!

Balon malon ama ucarsa alır gider:D ben bir futbolcuda en cok görmek istedigim sey takipciligidir bugun bunun ödülünü aldı :005:

Bugünkü maç için puanım 10 üzerinden 5. Yaptığı gözle görülür tek katkı goldü.

Çok top kaybediyor, pasları isabetsiz, eski topu alınca kopup giden Aydın değil.Kanatsa kanatta oynattılar, sağ içse sağ içte

denendi derdi nedir anlayamadım gitti.Bu ayakta durmakta zorlanan halinin iki anlamı var ya kafası karışık ya da

gecelerin adamı olma yolunda kendine iyi bakmıyor.Birileri kulağını çeksin artık yoksa bir yıldız kayacak az kaldı.Nuri

Şahin, Mesut Özil'e bir baksın birde kendine onlarla yarışırken şimdi onların arkasından bakmayı kendine yediriyorsa

devam etsin.Yumruk sarhoşu gibi sarsakça top oynarsa Anadolu kulüplerinde bile forma giyemez.Bülent hoca onu

kendine getirebilir umarım ama önce Aydın isteyecek savaşmayı, oynamayı, formayı hak etmek için çalışmayı...

ONu bunu bilmem bu takımda kalmak istiyorsa gece hayatını yaza kadar bıraksın yoksa sezon sonu anadolu kuluplerinde bile zor oynar. Yeni yıldızımız dedik şimdi yedekte görsek sinir oluyoruz biraz toplasın kendini...

Çok top kaybediyor, pasları isabetsiz, eski topu alınca kopup giden Aydın değil.Kanatsa kanatta oynattılar, sağ içse sağ içte

denendi derdi nedir anlayamadım gitti.Bu ayakta durmakta zorlanan hal ve tavırların 2 anlamı var ya kafası karışık ya da

gecelerin adamı olma yolunda kendine iyi bakmıyor.Birileri kulağını çeksin artık yoksa bir yıldız kayacak az kaldı.Nuri Şahin,

Mesut Özil'e bir baksın birde kendine onlarla yarışırken şimdi onların arkasından bakmayı kendine yediriyorsa devam

etsin.Yumruk sarhoşu gibi sarsakça top oynarsa Anadolu kulüplerinde bile forma giyemez.Bülent hoca onu kendine getirebilir

umarım ama önce Aydın isteyecek savaşmayı, oynamayı, formayı hak etmek için çalışmayı...

Bu yazının altına yorum yapmaya bile gerek yok imzamı çakarım...

Bu cocuk 17 yasindayken daha mi iyiydi yoksa bana mi öyle geliyor?? yaw insan hizini kaybeder mi? demek ki kaybediyormus. insan yetenegini kaybeder mi?? demek ki kaybediyormus. yazik.

Bu cocuk 17 yasindayken daha mi iyiydi yoksa bana mi öyle geliyor?? yaw insan hizini kaybeder mi? demek ki kaybediyormus. insan yetenegini kaybeder mi?? demek ki kaybediyormus. yazik.

Kilo alırsan ya da vücut kaslanırsa hızını kaybedersin.Ağırlığın fazlalaştıkça hızın düşer.Boyu uzayınca yeteneği azalabilir bunun gibi faktörlerden kaynaklanabilir.

Aydın süperstar olabilir diyordum hız ve teknik var diyordum formsuz olabilir bu aralar ama cok büyük yetenek

Hadi Aydın toparla kendini..Kendine dikkat etmen,geliştirmen gereken yaşlardasın..Ayhan abin ne diyor "Keşke kendimi daha önce geliştirseydim.."..Son pişmanlık fayda etmez Aydın..Kendini toparla..Sen Galatasaray'ın öz evladısın ama forma için çok savaşmalısın..Senden çok daha iyisini beklemek hakkımız..

Kilo alırsan ya da vücut kaslanırsa hızını kaybedersin.Ağırlığın fazlalaştıkça hızın düşer.Boyu uzayınca yeteneği azalabilir bunun gibi faktörlerden kaynaklanabilir.

Vücüt kaslanirsa ben daha hizli oluyon biliyordum.

Belki yanlis antreman yapiyordur.

Aydin bu performansi ile Galatasaray´da oynayamaz.

Ben cok fazla sey bekliyordum Aydin´dan.Ama kendini pek gelistiremedi.

Herkesin Arda olacagini düsünmek pek dogru degilmis demek ki.

Dün hicbir varlik gösteremedi.Begenmedim acikcasi.

bir muddet israr edilmeli olmazsa, ver elini anadolu orasida meçhul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt