#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Bu çocuk uzun saçlıyken daha iyiydi :P

Şakayı bırakalım, buna birşeyler oldu sanki eski Aydın gitti yerine başkası geldi. Umarım kendini toparlar.

Aydın daha çok çalışmalı zaman geçiyor.Çok az zamanı kaldı.

Kendisinden çok şey beklendiğinin farkında ve bu onda büyük bşr baskı oluşturuyor.Psikolojik olarak rahatlaması lazım.

Vücüt kaslanirsa ben daha hizli oluyon biliyordum.

Belki yanlis antreman yapiyordur.

Kaleci Volkan niye gün geçtikçe hantallaştı, yavaşladı body çalıştığı için.Hızlı olur kaslanınca ama atletler için geçerli bir durum o.Koşarak kaslanmakla, body bulding salonunda kaslanmanın arasında dağlar kadar fark var.Aydın'ın boyu kısa olduğu için hızlı olacaksa, fazla kilo kaldırmaz için 17 yaşında kaç kiloysa o kiloya dönmeli.

Kaslı olan kişi hızlanır hızlanması düşer..Çevikliği düşer..

diyarbakırdayım.erhanı izliyorum stadda felan.adam 4 kere 30 m gol attı.aydından ne eksiği var anlamıyorum .sağ açık oynadığı halde iyi oynuyor erhan.

Aydın dün ilk 11'de başladığı için boş yere sevinmesin bence, gol dışında yine yoktu ki goldede büyük pay kalecinindi.

Abi hızıda normal futbolcu duzeyıne geldi.Anlamıyorum bu cocugu.

Kaleci Volkan niye gün geçtikçe hantallaştı, yavaşladı body çalıştığı için.Hızlı olur kaslanınca ama atletler için geçerli bir durum o.Koşarak kaslanmakla, body bulding salonunda kaslanmanın arasında dağlar kadar fark var.Aydın'ın boyu kısa olduğu için hızlı olacaksa, fazla kilo kaldırmaz için 17 yaşında kaç kiloysa o kiloya dönmeli.

Nuri Sahin hizlansin diye kaslaniyor.

Aydin güclensin diye özel bir program yapiyor sonunda robot gibi olmasinda.:(

Bu arada birsey farkettim,cogu futbol yorumcusuda öve öve bitiremedikleri Aydin'i bayaa elestirmeye basladilar :D

Aydın verilen şansı yine iyi değerlendiremedi. Bence yine de ısrar edilmeli. İyi olacak o potansiyeli var.

Aydın verilen şansı yine iyi değerlendiremedi. Bence yine de ısrar edilmeli. İyi olacak o potansiyeli var.

Afedersiniz ama bu serseme verilen firsati baska kimseye tanimadilar..

O kadar cok futbolcu harcandi, bir Aydin'i gibi simarik,pas atamayan sadece at gibi kosmayi bilen birisi icinmi?

Bence seneye birkez daha şans vermeiyiz.Çünkü dediğimiz gibi takımın geneli çok güçsüz,kondüsyonsuz.Bülent Korkmazla birlikte bir sezon baş çalışmasından sonra kesin bir yargıya varmak daha mantıklı.

Afedersiniz ama bu serseme verilen firsati baska kimseye tanimadilar..

O kadar cok futbolcu harcandi, bir Aydin'i gibi simarik,pas atamayan sadece at gibi kosmayi bilen birisi icinmi?

Ayıp oluyor beyler,berbat oynuyor olabilir size göre ama elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığında hemfikiriz.. Aydın bizim evladımız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt