#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Bu çocuk gelecekte yıldız olacaksa şu an Galatasaray paf ta oynayan Emre Çolak Galaksi Sistemi olucak demektir...Şu kazmaya verilen şans Emre Çolak'a verilirse gelecekte Türk bir Hagi'ye sahip olacağız....Bundan %100 eminim...

şunu söyleyebilirimki aydın büyük takımınların oyun anlayışına uygun bir yapıya sahip değil. hızıyla fark yaratıyor, boş alann bulamayınca da ekstra bir meziyetini göremiyoruz.

Birkac sene sonra anadolu takimlarinda dolasirken goruruz kendisini eger boyle devam ederse.

Belki Aydın'da sol kanatta daha iyi oynuyordur :O

Çok ümitliydim senden be koçum. Ümitlerimi boşa çıkarıyorsun..

topsuz oyunda hiç yok , çok ümitliydim

Belediye ile yaptığımız maçta defansımız perişan etmişti , neden öyle değil şimdi acaba. üzerinde çok baskı var. kesinlikle Bülent Uygun onun istediğinde vermeliydik.

Spor bültenlerinden birinde bugün Osman Tanburacı'ya Lincoln'ün durumunu sordular. Osman Tanburacı da Bülent Korkmaz'ın disiplin uygulamasından sadece Lincoln'ün değil Aydın ve Aykut'unda etkilendiğini söyledi. Söylenene göre Bülent Korkmaz; Orkun, Volkan Yaman, Aydın ve Aykut'a ekstra çalışma programı vermiş. Orkun ve Volkan Yaman bu programa düzenli olarak uymuş fakat Aykut ve Aydın uymamış. Bu yüzden son maçlarda kadroya giremiyorlarmış. Bu maçta da oynayacaklarını sanmıyorum.

Alinti

nerdesin be yeni arda adayımıza bak adı bile yok ya sakat ya baska bi şey

sakat oluyor surekli onu demek istedim suan sakat degil ama oynamıyor oynatılmıyor formsuz bekleneni veremedi bi turlu . seneye parlar inşallah arda gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt