#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

amkarbatla emrenın buldugu sansın %10 unu bulamaması enteresan

Forumda bi futbolcumuza iyi demeye korkuyoruz anası satayım hemen üşüşüyorlar başımıza.

aydına karşı antipati var kimse iyi oynadığına inansa bile inanmıyor

aydına karşı antipati var kimse iyi oynadığına inansa bile inanmıyor

Çokta haksız değiliz ama , 2006 daki Konya maçında 88'de attığı golden beridir gelişmesini bekliyoruz , evet ağır sakatlıkları oldu ama oynadığı dönemde nerdeyse tüm hocalar tarafından şans verildi ,

özellikle hücuma dönük bir oyuncu olarak son vuruşlarını hiç geliştirememesini ise ne aklım ne mantığım almamakta ,

Emre Çolak'a al da at dercesine pas verdiği pozisyonda topu getirişi pası falan #10..maçı kopartacak hareket olabilirdi Çolak tamamlayabilse

2. yarı girdi bayada iş yaptı. amrabatın yapamadıklarını o yaptı şu maçta.

Adam top geldigi zaman akiyor, Ambarat ve Emre oynayacagina Aydin'a sans verilmesi lazim.

Ben Aydın'ın oyununa laf etmiyorum. Aydın 'ın yapamadığı son hareketler sinirimi bozuyor. Hem çok yetenekli hem çok hızlı e artık fiziğide oturdu ama hala son pası/şutu/ortayı beceremiyor ya çıldırıyorum.

iki tane asist olacak pas verdi emreye baya iyiydi onlar

Yarım yamalak oynadığı maçlarda bile son 20-25 dakikalık oyunlarında hep etkili oldu Aydın. Aydın'ın top sürmesi gerçekten çok gelişmiş yapışıyor resmen ayağına top. Şutlarıda sezon başından beri takip eden varsa geliştiğini bariz görür. Şimdi resultante importante tarafından 5 hafta daha kadro dışı bırakılarak iyi oyunu ödüllendirilir muhtemelen, Emre gibi saçmasağan adamlar oynamaya devam eder:ka21: Amrabat'tan falan çok daha kalite kumaş adam topu ayağına aldığında belli ediyor resmen. Geçte olsa oldu işte herif 11 oynaması gerek bi şekilde artık.

keşke amrabatın yerine oynasa sol kanatta bikaç maç üst üste...ben sabrederim,güvenirim de..

ama sizler de sabredeceksiniz.balıkesir ve antep maçlarında ilk 11 başlasa bile,braga maçında amrabatı oynatır hoca..

Aydın 1.5 senedir iyi. En azından ortalamayı tutturuyo bi şekilde.

18 kişilik kadroda hep bulunmalı emre çolak yerine

Geri
Üst Alt