#7 Aydın Yılmaz

Yeni gurbetçi transferimiz , büyük potansiyeli var diyorlar yurtdışı forumlarda.Utube videolarından izlediğim kadarıyla , çok büyük bir yetenek kazandık.

Kanatlardaki zaafiyetimize ilaç gibi gelecek.

Bruma nin 6 ayda yaptigini, defansa yardim, rakibi kovalamak, top calmak gibi seyleri ben Aydin da 7 yildir gormedim. Tam bir tembel, sanki zorla top oynuyor terlememek icin. Geriye kosusu da efsane, pardon kosmak yanlis cumle; yurumek :DD

Ozveriyle oynamiyor malesef, herseyini vermiyor takim icin. Galiba Semih Senturk gibi olacak. 30 yasinda anca gider.

not: dunyada 7 numarali formayi beckham(birakti), ronaldo, villa, valencia, ribery falan kullanirken bizimkisi de taraftara hakaret gibi durmasi da enteresan.

Beyler Aydin Yilmaz , Yan Hakemlerle resmen yan yana oynuyor adam sahanin ortasina dogru hic gelmiyor bir tek bana mi batiyor

Aydın'ın sahadaki konumunu yaptıklarını geçtim ısınırken görünce bile bana batıyo. Kendisi Aydın ismine antipati duymamın sebebidir, kuşum Aydın'dan daha öndedir bu konuda.

1 yil yok yuzde doksan.Bruma aydin ... Bu kupa tamamen zarar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Off aydin inanilmaz uzuldum Allah acil sifalar versin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yan dış bağ yada ön çapraz bağ , umarım sadece esnemiştir . Cok kötü dizi döndü

Bir futbolcu için ilk defa içim bu kadar sızladı. Umarım çok çabuk iyileşirsin Aydın.

Kırıldı kırıldı. Adamın dizi katlandı resmen inşallah çabucak iğleşir. Türkiye kupası başımızı yaktı 2 en kötü sakatlık yaşadık.

26 yasina kadar kimse kaymayi ogretmemis bu adama oyle kayilir mi ya

Geri
Üst Alt