#7 Aydın Yılmaz

Hasan sas: Aydin antremanlarda oynadigi futbolu oynasa 20 milyon euroya Real Madride transfer olur. Aydini izleyip etkilenmemek mumkun degil.

Galatasaray futbol kadrosunun yüzde 90 ını oluşturan aydın ve türevleri futbolcumsulara yedirecek bir kuruşum olmadığı için 2 yıldır ne storalardan alışveriş yapıyorum nede kombine falan filan alıyorum,benki gariban bir vatandaş olarak yılda ortalama 3 bin lira parayı çoğu storalarda olmak üzere takımım Galatasaraya harcıyordum ama bir baktımki biz keriz biz enayiyiz, bu herifleri tamamen kadrodan temizlemedikçe benden bir kuruş çalışmaz.. ben keriz değilim...

Galatasaray futbol kadrosunun yüzde 90 ını oluşturan aydın ve türevleri futbolcumsulara yedirecek bir kuruşum olmadığı için 2 yıldır ne storalardan alışveriş yapıyorum nede kombine falan filan alıyorum,benki gariban bir vatandaş olarak yılda ortalama 3 bin lira parayı çoğu storalarda olmak üzere takımım Galatasaraya harcıyordum ama bir baktımki biz keriz biz enayiyiz, bu herifleri tamamen kadrodan temizlemedikçe benden bir kuruş çalışmaz.. ben keriz değilim...

helal renkdasim

yoJC2mgdexQrtBCw9i.gif

hadi bakalim aydin iyisin gene. bir transfer sezonunu daha takimda kalarak gecirdin. 27 yasindasin. ha gayret kaldi surada 5-6 senen yani 10-12 transfer sezonu. bunlarida transfer olmadan gecirirsen ver elini emeklilik. daha ne istersin be kardesim.

hadi bakalim hayirlisi.

Son düzenleme:
Kupada oynayacak düzeye gelmedi mi henüz ya da Hamza şans vermiyor.

1 yıl oldu adam sahaya çıkmadı lan şaka gibi. :D
Yanlış hatırlamıyorsam Prandelli varken bir hazırlık maçında kısa bir süre oynamıştı ama.

Aydın gelmiş 27 yaşına. Kariyerinin yarısı ağır sakatlıklarla, diğer yarısı da istikrarsızlıkla geçmiş bir oyuncu. Bu saatten sonra kadroya alıp da Sinan, Bruma gibi oyuncuların süresinden çalmaya gerek yok.

aydın ve türevleri (kadronun yüzde 90'ı ) gitmedikçe benden bir kuruş çalışmaz klübüme, keriz değilim üç kuruş ekmek paramı bu futbolcu olmayan adamlara yediremem, aydınla sözleşme uzattıran terim efendi ödesin parasını..

Geri
Üst Alt